Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Ett litet tips

Något som lyfter salladen något enormt är kryddan man kan köpa från ”Knorr”. Jag köper alltid min innepå mataffären och använder den när jag vill lyxa till middagen lite. Man blandar med olja och vatten och får en sådan god dressing. Tips! =) Har ni tips på bra dressingar till sallad?

image2-2

Finns även olika smaker och på denna grekiska sallad vi gjorde för några dagar sedan använde vi en för just grekisk sallad =) Annars är smaken ”örtagård” min favvo.

Kommentarer

  1. Anna

    Mitt ex mamma lärde mig göra världens godaste dressing till sallad! Man blandar olivolja, vitvinsvinäger, vitpeppar, salladskrydda och lite dijonsenap. Minns ej de exakta måtten men tycker det blir bäst när man höftar lite och gör som man vill ::)

  2. malin

    brukar slänga ihop dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, svartpeppar och salladskrydda (vanlig santa maria som man köper i glasburk). Har inga mått utan höftar efter smak och beroende på hur mycket jag gör. MUMS!

  3. Alexandra

    Sallad är verkligen gott och färgglatt, älskar sallad i olika former.
    Jag är helt beroende av att ha fetaostkräm på min sallad, finns alltid klart i kylen 🙂

  4. Cecilia

    Åååh! Sallad som är så gott! 🙂

    Jag brukar ta den kryddmixen (vitlök) och blanda med en gräddfil samt grovriva gurka på rivhjärn. ”Vrider ur” det värsta vattnet från gurkan och rör sedan ner de rivna i gräddfilsblandningen. Gott till kyckling och ris tex 🙂

    Brukar göra sallad på avokado, tomat, fetaost, rödlök och risoni (pasta som är som ris, fast godare). Till den salladen gör jag en ”sås” på olivolja, honung, lite citronsaft, salt samt svartpeppar (rör ihop och värmer upp på låg värme tills allt smält/blandats väl). Har inga mått men tar ungefär lika mkt av varje (olja, honung och citronsaft).

  5. Evelina

    Brukar göra en jätte god dressing som man inte behöver så mycket av. Blanda lite olivolja med lite rödvinsvinäger, behövs inte mycket så det är ganska starkt. Sen blandar jag i vanlig sallads krydda från santa Maria.
    tack för en väldigt bra och fin blogg, mina absoluta favorit 🙂 Jason är ju söt så man smälter <3
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh gott det låter! 🙂 KRAM och tack snälla du för så fina ord. Blir så rörd <3 kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hon bor inte i Umeå just nu tyvärr 🙁 men vi är lika nära som förr trots att hon flyttat söderut 🙂 Kram och tack <3

  6. Sandra

    Åhh älskar dom också ! Spec den italienska ! Var så härligt på somrarna när mamma brukade odla egen sallad i trädgården så var bara att gå ut att plocka till middagen <3 I deras nya hus går det inte för sniglarna äter upp salladen hehe 😉

  7. Linnea

    Hej! Jag har ganska precis fått reda på att jag är gravid med första barnet och är väldigt nyfiken på vad du hade hemma när bebisen kom? Hur mycket kläder? Vilka saker hade ni hemma? Bortsett från barnvagn, babyskydd osv. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 så spännande! Grattis <3 vi köpte typ ALLT och på tok för mycket tyvärr. Det jag kände verkligen behövdes var en bra vagn, babyskydd (om man åker bil), filtar och omlott-bodys + sköna pyjamaser, blöjor och ja.. That´s it! Vi använde iallafall inte mer än så i början och dom flesta prylarna valbara onödiga 🙂 kram <3

  8. denice

    Jag brukar ta tomat,gurka,fetaost och rödlök, ibland romansallad sen italiensk salladsdressing på. DET är mumma!

  9. Sandra

    Jag brukar blanda olivolja med lite balsamvinäger, rosépeppar och örtsalt eller salladskrydda. SÅ HIMLA GOTT! Annars kör jag också på sådana där påsar från Knorr, kan liksom inte bli fel med dom.

  10. Karolina

    Älskar den dressingen, brukar även blanda kryddan med Creamfraisch eller matlagningsyoghurt och ha som en kall sås till grillat, blir riktigt gott!

  11. Marie

    Pumpaolja!! Världens bästa smalsättare! Annars olivolja, flingsalt, honung, senap och eventuellt balsamvinäger 🙂

  12. Emmy

    Prova persillade kryddan, (heter Persillade finns bland kryddburkar santa Maria) den kan man ha med olivolja som dressing eller även i crème fraiche plus gräddfil så man får en krämig dressing, är helt besatt av den. Jättegod till allt från sojanuggets till salladen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish