Igår när vi handlade lite smått så fick dessa hänga med hem. Fiberhusk verkar vara välanvänt i bland annat glutenfritt bröd och pastan är sååå god! Har ätit den flera gånger förr.
Den är alltså helt fri från gluten och gjord på quinoa. Jag tycker att glutenfri pasta är som godast då den är gjord på just quinoa. Smakar mest som ”vanlig” då.
Ska bli spännande att testa denna! =)
Kommentarer
Fiberhusk är ett måste! Men var försiktig så du inte använder för mkt för då blir det svampigt 🙂
Tack för tips <3
Jag gillar majspastan!
Jag vill äta glutenfritt och alltid varit lite sur över att sambon vägrat glutenfritt med mig, så när han igår sa ”Den glutenfria pastan va ju jätte god! Vi kan byta till bara den om du vill” (Jag har tidigare kokat vanlig pasta till honom och glutenfri till mig 🙂
Förstår dig! 🙂 <3 såå kul! 🙂 kram
Fiberhusk är kanon faktiskt och även bakpulver just i glutenfri bakning. En tesked av vardera i smeten gör den mer fluffig och man får finare yta har jag själv märkt – utan att vara bakexpert!
Jamen åh så bra tips! 🙂 Ska testa 🙂 STOR kram
Har inget med detta inlägg att göra men vi ska köpa babyskydd och jag tycker att det är så. svårt! En hel djungel. Var började ni när ni skulle köpa till Jason, vad sökte du på eller visste du redan vad du letade efter? Kram och tack för en fin och mysig blogg 🙂
Åh förstår! Vi började med att kika på vilket märke vi skulle ha! Och i och med att vi visste att besafe fått så bra omdömen + att vi hade en vagn från stokke så blev valet på så vis simpelt 🙂 rekommenderar varmt ett babyskydd som passar med vagnen så att man lätt kan klicka fast det på chassit och slippa väcka bebis när man ska ex. handla eller liknande. vi körde ett besafe stokke babyskydd! 🙂 KRAM och tack för fina ord <3
Så bra tips! Ska testas 😀
Kul 😀
Vi använder fiberhusk när vi bakar och gör bananpannkakor bland annat. Jättebra!
Låter ju toppen! 🙂 KRAM
Hej på er!
Säljer Ica dessa?
Stor kram!
Tror inte det! Vi köpte på COOP 🙂 stor kram
Fiberhusk använde jag mkt när jag körde LCHF 🙂 Den har en lite svampig smak (ungefär som creme fraiche också har). Använder den fortf till tex ugnspannkaka tillsammans med andra alternativa mjöl 🙂 Spännande att testa nytt ! Är någon av er allergisk mot gluten förresten ? :O
Jaha Så konstigt! 🙂 nej, ingen är allergisk men vi upplever att våra magar mår bättre av att inte äta så mycket gluten! 🙂 KRAM
Det låter verkligen jättegott med den pastan! =)
JA 😀
Fiberhusk är verkligen super att ha hemma! Älskar det!
Ska bli kul att prova! 🙂