Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er finisar!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår okej och har haft en jättefin helg. Den har varit helt fullspäckad men jag tycker att det är härligt. Tiden går ju väldigt snabbt då!

Idag har jag både besök hos barnmorskan och besök hos specialistmödravården inbokat. Hos barnmorskan är det bara ett vanligt besök där vi ska lyssna på bebis, mäta magen osv och hos specialistmödravården ska vi diskutera eventuell igångsättning bland annat.

Annars så vabbar vi här hemma idag då vår minsta har blivit sjuk i feber igen. Tycker så himla synd om honom men det är väl baksidan med att börja på förskolan. Känns mysigt och fint att få ha honom hemma iallafall. Vi får hoppas att han blir bättre snabbt. Denna vecka är lite lugnare än förra då vi bara har ett barn istället för tre så allt fokus kommer verkligen att kunna ligga på honom. Ska inhandla festis, glass och allt till hans favoriträtter idag så att han får känna sig lite extra omhändertagen.

Några (eller ja MÅNGA) bilder från senast tiden:

Beställde hem mängder med böcker till Kenzo men la undan flera stycken till både födelsedagspresent och julklapp. Dessa tre behöll vi framme och gud vad han älskar dom! ”Knacka på” är ju en jättefavorit genom alla tider för typ alla barn!? Och ja, han knackar verkligen på varenda dörr, så gulligt. Och den med djurens rumpor blev en av våra ”godnatt”böcker nu och han vill alltid läsa den i sängen innan läggdags. Han älskar den verkligen! Tips på tre superbra böcker för barn 1-3 år!

Just böcker med flikar och ljud är extra roliga. Denna har inga ljud men flikar man kan vika ut för att få se djuren.

Gjorde köttfärssås på både kyckling och sojafärs tidigare i veckan så vi hade matlådor fram till igår. Älskar att ha just köttfärssås eller chili con carne i matlådor. Tycker att det är bland det godaste man kan äta typ ;p Så enkelt också.

Fikat hos bästis! Kladdkakan från Marabou med schweizernöt är gaaaalen. Ni måste prova om ni inte har gjort det.

Och vår förskolekille har fått en bild på sin hylla på förskolan. Pappan skickade denna till mig när han hämtade i fredags och mitt hjärta smälte.

Innan vi gick på helg så hade vi föräldramöte på Kenzos förskola. Vi hade barnvakt och kunde gå båda två.

Jag städade varenda vrå inne på vår toalett på övervåningen. Tog ut ALLT och skrubbade från taket till golvet. Är så rent där nu att man kan tro att vi precis flyttat in ;p Nej men typ. Velat göra det inför bebis ankomst och känns så skönt att ha det gjort även om det tog typ tre timmar. Foglossningen jag fick efteråt var inte nådig, haha.. Alltså fy.

Är så nöjd!

Lunchdate/möte i bilen.

Varit på BVC med denna stjärna i fredags för att väga och mäta. Allt såg superbra ut!

Bebis har nu en babysitter. Likadan som alla andra kids har haft. Har provat alla möjliga märken men faller alltid tillbaka till Babybjörn då den är så enkel.

Vi hottade upp fredagstacosen och körde på tacogratäng med tillbehör istället. Väldigt uppskattat av både stora och små. Jag gör min superenkel och steker bara sojafärs med majs, tacokrydda och tacosås. Häller över i form och smetar över creme fraich. Toppar sedan med cheddarost och ofta tomater med. Men glömde bort dom denna gång. Så gott!

Kenzo fick pasta med smör på sidan av också!

Frukosten som jag föredrar nu på morgonen är alla möjliga typer av ägg. Och gärna fröknäcke med ost och smör på sidan av. Här gjorde jag en misslyckad omelett som föll isär men var sååå god.

Lyckades bättre dagen efter =)

Igår startade vi dagen med innebandyträning för Jolie. Hela familjen hängde med och till vår stora lycka så hade Kenzo en hel gympasal att röja i då dom hade spärrat av en liten del för innebandyn.

Hela eftermiddagen spenderades i ishallen då Jason hade flera matcher. Jättekul att titta!

Blev såklart fika!

Såhär ser våra kvällar ut innan nattning. Alltid läsa bok! Gärna flera stycken.

Storasyster och lillebror läser och ritar medan storebror är på hockeyträning.

Försöker orka med ett par pass på gymmet i veckan nu! Blev två under veckan som var men absolut bättre än ingenting.

När Kenzo har feber så vaknar han alltid ett par timmar efter nattning. Och vi gör då undantag med hans skärmförbud som vi har haft senaste tiden (som funkat så bra) och låter honom titta. Och så fick han isglass.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish