Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka

Hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra men trött som vanligt ;p Denna vecka går vi iallafall in i vecka 30 och nu är det ändå liiiite nedräkning eller hur!? Måste bara genomleva och genomlida denna höst och början på vintern och sedan är bebis här hos oss!? Längtaaaar. Helgen har varit lugn men ändå produktiv.

Jag och min bästa vän ska ha loppis här hemma på söndag så håller på att rensa varenda skåp och låda här hemma nu. Vill bara få ut allt gammalt som inte används och inte ska användas och låta det hamna i ett hem där det faktiskt behövs! Påbörjade rensningen med barnen nu i helgen och vi tog hela deras lekrum på nedervåningen. Varenda liten vrå och låda gick vi igenom och vi alla var så trötta och svettiga efteråt ;p Skönt att ha det gjort iallafall. Blev två svarta sopsäckar som åkte raka vägen ut ur rummet! Min man hade läst någonstans att barn som har mer leksaker leker sämre med dom och det ligger säkert något i det för direkt rensningen var klar så började Kenzo röja och leka i rummet med allt från figurer till böcker och bilar som aldrig förr ;p Det var det som krävdes alltså.

Idag ska jag jobba, tvätta soffan och TRÄNA. Inte gjort det på typ en vecka nu för har varit så mycket annat och på kvällarna har jag verkligen inte orkat annat än att ligga i sängen och jobba med datorn eller ligga i sängen och se serie. Idag är det dags att röra på sig känner jag! Har också lite små ärenden att fixa, rensningen till loppisen fortsätter och så är Kenzo faktiskt hemma idag då han varit lite förkyld. Ingen feber eller så men vill inte riskera att något bryter ut eller att han blir mer förkyld igen på förskolan. Idag ska jag också skriva en matlista + vi ska försöka hinna handla. Vi har varit superduktiga denna vecka med maten och bara behövt stödhandla lite. Med blöjor och (minimalt med) utemat har vi landat på runt 2000:- denna vecka och det är bra! Skulle vi kunna hålla oss runt 8000:-/månaden på matkostnader med blöjor så hade ju det varit hur bra som helst. Tänker att det lär bli billigare dom veckorna som vi inte har stora barnen också. Ska fortsätta planera, skriva lista, handla och följa detta så återkommer jag med resultatet sen. Kommer nog köra matkasse vissa veckor med men just nu är jag inne i en period där jag vill laga mat och få mycket mat över till matlådor. Blir ju mer portionsbestämt när man har matkasse vilket är super det med men inte just nu!

Önskar er en fin dag och bjuder på lite bilder från helgen. Stor kram/G

I lördags när Kenzo och min man sov en stund och barnen lekte ute med vänner mitt på dagen så tog jag en sådan där låååång dusch. Peelade, hade ansikts och hårmask, rakade, skrubbade fötter – ja, ni som vet ni vet! Väldigt skönt!

Linssoppa i mitt hjärta. Alltså älskar denna! Barnen med. La ut recept på TikTok och insta story men vill ni ha det även här så säg till så löser jag det!

Har ju haft denna modell på kastruller i 11 år men dom har blivit slitna då dom är gamla + jag alltid kört dom i diskmaskinen så köpte nya nu! Så fina och fräscha.

Nya muggar och assietter har jag också köpt.

Vi har förberett inför bebis här hemma.

Min man har köpt så söta skridskor och en klubba till Kenzo!

Tvätten har gjorts och det sjuka är att bägge tvättkorgarna är överfulla igen.

En av våra helgfrukostar. Jag klev upp och bakade bröd, gjorde äggröra och smoothie. Mycket nöjd familj!

Brorsorna!

Köpte en sådan här till kontoret och en till sovrummet. Ska ha blöjor i denna i sovrummet till bebis.

I fredags var vi på hockey och jag blir typ rädd för hur rädd och känslig jag är just nu!? Måste vara mina gravidhormoner som inte gör gott för nervsystemet. Direkt det blev höga ljud (hela tiden ;p) så fick jag världens hjärtklappning och ångestpåslag. Trodde jag skulle svimma. Direkt spelarna började ”buffla” på varandra på isen så fick jag också hjärtklappning. Nej, hörrni. Jag är inget hockeyfan men resten av säsongen får nog mannen gå själv med kidsen ;p Hade verkligen hjärtklappning och en orolig känsla i mig 90% av matchen!

Magen vecka 29! Här skulle jag precis hämta ut min nya mobil! Nöjd tjej!

Avslutade helgen med att min man bjöd oss alla på sushi i stan! Jättemysigt och har nästan blivit lite tradition dom veckorna vi har alla barn innan dom stora åker till sin andra familj.

Och innan middagen hängde vi i utomhus och köpte med oss bullar och varm choklad. Så mysigt!

En annan helgfrukost. Stekte pannkakor. Åt mina med grädde, socker och blåbär, mmmmh.

En fika i bilen!

Har ju två bokmalar till barn här hemma. Såhär ser det ofta ut på kvällen efter bad och tandborstning. Så söta.

Kommentarer

  1. Erika

    Vad menas att man blir ”bjuden” på mat ute av sin man? Kanske jag som är trög men ser en familj som ett och inte att man bjuder varann på mat typ som när man dejtar 😅

    1. Amanda

      Om han tar initiativet typ ”vi går ut o äter ikväll istället för att äta hemma” skulle jag kalla de för det! Att ”bjuda” behöver inte alltid vara att betala. Kan ju lika gärna vara som att ”erbjuda” eller ”bjuda ut” om du förstår 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish