Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite mer bilder från resan:

Lollo och Bernie är favoriter för alla kids!

Vårt glassmonster med ketchup över hela tröjan ;p Har ätits mycket glass under resan av barnen om man säger så. Och mamman fick mycket att göra när det kommer till att ta bort fläckar från allas kläder. För det var en del!

Jason och Jolie älskade buffén! Vi vuxna med.

Klättra i trappor. På dagarna kunde man inte ens gå i trappan utan skor då den var KOKHET. Jag fick ett enormt skavsår av tofflorna och behövde därför vara barfota en del. Var inte supertrevligt.

Magen och jag! Vi är ju inne i vecka 26 nu och jag har sjuka problem med foglossning och höfterna.. Känns så jäkla tufft.

Jolie både tog på och blåste upp sina puffar själv hela semestern. Hon tränade också mycket på att simma utan puffar. Hon är sjukt duktig!

Hand i hand med min prinsessa!

Jag är ju inte ett fan av glass men det gick absolut ner litegrann här och där.

Lollo och Bernie-drinkar!

Ville verkligen ha en bild på mig och alla barn från resan och nu är kamerarullen full! Superglad för det.

Standardhäng vid poolen!

<3<3

Sist jag var på hotellet så fanns inte denna lilla lekpark men nu hade dom en sådan. Jättekul för kidsen!

En av alla middagar!

Mitt lilla troll som ÄLSKAR vatten!

Ansiktsmålning och glass stod på schemat väldigt ofta.

Mitt minsta hjärta.

<3

Barnen var verkligen glada 99% av tiden. En sådan lycka att få se deras lycka!

Vi badade som sagt heeeeela dagarna. I både poolerna och havet.

Släpa på mammas väska.

Så gullig bebbeoutfit.

Min favorit på hotellfrukosten är absolut färskpressad apelsinjuice.

Hängde i lekrummet lite då och då!

Min man somnade såhär hållandes i vagnen när Kenzo sov. Mitt i ett pass med vattengympa och hög musik. Hade aldrig kunnat däcka så själv hur trött jag än var ;p

En middag!

Jaga storasyster i värmen!

Storebror och lillebror i magen!

Kenzo älskar att promenera med vagnen. Han håller alltid i den och går snällt bredvid. Om vagnen inte är med så springer han bara iväg. Ändå bra inför lillebrors ankomst, hehe.

Bada lite till!

Och dricka jordgubbsslush. Denna var faktiskt inte sådär sötsliskig utan snarare väldigt syrlig och sur. Jättegod och fräsch!

Detta var bästa köpet under resan. Redan dag ett så jagade Kenzo efter en likadan flytring fast i form av en enhörning och ville verkligen leka med den. Och den till hörde ju såklart ett annat barn. Sprang och köpte denna till honom och efter första mötet med den så kunde han inte släppa den. Han hade på sig den heeeela tiden i vattnet typ. Tog med den hem till Sverige.

Bada lite till!

Rostad rotselleri med bakad potatis till middag. Så gott. Och jag tog bearnaisesås till allt. Ändå kul att hotellet är så pass svenskt att det fanns på menyn.

Pappa och son!

Jolie ville fläta mitt hår!

Pysslades lite inne på Lollo och Bernieklubben.

Pappa hjälper mini på med tofflorna.

<3<3

Mina storbarn!

Torsk med bea, haha. Så bra kombo ;p

En liten promenad utanför hotellet. Vi tänkte ju att vi skulle äventyra lite men vi orkade inte alls. ALLT finns ju på hotellet och barnen hade så kul, vi fick slappna av och allt var bara för bra för att lämna. Så vi skippade alla planer på äventyr och bara njöt och vilade upp oss istället.

Glass i stora lass!

Kenzo var väldigt intresserad av telefonen inne på rummet och lyfte den till örat hela tiden och babblade på. Han har ju gjort så med våra mobiler med sedan han var typ 9 månader, haha..

Havet och strandhängen får 10/10. Jag som är en badkruka tyckte till och med att det var varmt nog att doppa sig.

Lite poolmat!

Vår sista middag!

Barnen fick välja var sin grej i shoppen att ta med hem som minne. Dessa tre saker kostade typ 700:-, helt orimligt ;p Jason valde en nyckelring, Jolie örhängen med Lollo och Kenzo fick en T-shirt.

Mysa med pappa i vattnet!

Standard för mig när Kenzo sov var en iskaffe och en juice.

En stund jag kommer att minnas om dagarna var när jag och mannen bara fick chilla i 1,5 h. Den minsta sov och dom stora badade i poolen. Så vi kunde hålla ett öga på dom och samtidigt bara, bara vila en stund. NJUTET.

Kommer att sakna frullen med! Och kvalitetstiden med familjen. Det är ju sällan man får tid att verkligen bara umgås med varandra under en så lång tid utan distraktioner.

Vår resa får absolut 10/10. Världens bästa familjeresa har vi haft och allt var bara över förväntan.

Kommentarer

  1. Sanna

    Ser jätte härligt ut!😍 Vi va till Grekland hela familjen i Maj o förra veckan va jag o mannen själva en vecka till Kroatien, båda gångerna hade vi det underbart!!😍 En fråga, vad heter detta hotell? o va det all inclusive?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish