Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er <3

Hoppas att ni mår bra! Vi mår bra här hemma. Jag har huvudvärken tillbaka men gissar på att det är för att jag har sovit dåligt inatt. Har suttit med jobb hela förmiddagen och ska snart försöka få i mig någon mat och åka och träna! Inte haft ett ordentligt pass på flera veckor så ska bli så himla skönt att kunna vara där utan att stressa till något annat.

Jag är så trött och tung i kroppen. Börjar ändå bli rätt fysiskt påtagligt att vara gravid nu och jag är ”bara” i vecka 24 om två dagar, haha. Otrivs som bara den i min kropp nu trots att jag är tacksam för vad den går igenom och klarar av. Men tycker det är så jobbigt och känner mig som barbapappa eller mumintrollet konstant med denna stora mage. Är svullen i ansiktet, läpparna, näsan, benen känns tunga.. Är bara allmänt tung och trött i hela kroppen.. Baaaaara fyra månader kvar tills att jag får trycka ut detta barn ;p Och något annat som jag räknar ner dagarna till är att vi snart reser iväg på semester och det ska bli en DRÖM. Tror det är sex dagar kvar till att vi åker nu! Känns segt med lång bilresa + lång flygresa med tre barn men jag hoppas och tror att det ska gå bra och jag vet att det kommer vara värt det när vi väl är framme.

Annars så är dagen lugn. Ska jobba lite mer efter gymmet och sedan ska vi ha fika här för min man som fyllt år och jag hinner vara med i någon timme innan jag ska iväg på föräldramöte för Jason. Jason kom för övrigt hit igår kväll och sov över trots pappavecka. Så mysigt! Och Kenzo blev så himla glad. Dom hann kvällsfika, ta ett bad och se godnattsaga tillsammans.

Gårdagens lilla, stora kille!

Och gårdagens lunch!

Jason skulle springa in och köpa något på Coop och kom ut med en påse med en muffins i. ”Jag tänkte att du behövde den mamma”. Han är så snäll och omtänksam, blir så rörd!

Städade ur ugnen igår!

Och här är såklart före och efter-bild. Blev väldigt fint! Och fy så äcklig ugnen blir på kort tid. Var inte allt för längesedan min svärmor hjälpte oss att städa den.

I söndags var vi ute och åt för att fira pappan och bonuspappan i familjen. Barnen åkte ju till sin pappa efter middagen så dom kunde inte vara med på dagen med stort D. Mysigt att fira dagen innan då!

Denna pizza är sjuk! Med creme fraiche botten, löjrom, räkor, rödlök, citron, chili.. Tror det är västerbottensost på den med. Mhmmm.

Alla hjälptes åt att blåsa ut ljusen!

32 år!! Det är stort ändå. Jag fyller ju 30 nästa år.. Helt sjukt!

Måndag morgon och handla till födelsedagsfrulle med en 1,5åring såg ut såhär. Var en svettig halvtimme på Ica ;p

Min stora tjej som älskar att pyssla och rita!

Varit på Loppis med bästis och kom hem med två par skor till Jason! Så värt!

Vi hann också med att luncha tillsammans. Åt så god bakad potatis med skagenröra och sen en latte på det.

Från en middag i helgen! Haha, barnen satt och skakade på huvudet och tjöt av skratt. Tycker inte man ska busa ihjäl sig vid bordet men dom var så glada så jag skrattade bara med dom.

Vi har varit ute mycket! Passar på innan det blir höst på riktigt och kallt.

Och något jag är så glad över är att jag har sparat alla pussel, spel, böcker från när Jason och Jolie var små. Jättetacksamt nu när Kenzo är i den åldern att han börjar få ett intresse.

Önskar er en fin eftermiddag. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish