Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En eftermiddag i skogen

I helgen så åkte vi ut till skogen med min barndomsvän. Så himla mysigt! Barnen älskade det. Vi tog med oss pastasallad och åt vid en eld precis vid havet, plockade lite bär och bara gick runt. Varje gång jag är ute i naturen så tänker jag att jag måste bli bättre på att ta mig ut sådana här heldagar med kidsen. Mår så himla bra av det och dom med. Oftast räcker tiden bara inte till då det är träningar eller andra aktiviteter varje dag efter skolan, man har projekt hemma, matlagning, städning, tvätt eller jobb. Och däremellan vill man hinna ligga och vila eller umgås med en vän med. Men det är absolut en dröm och ett mål som jag har – att vara ute mer!

Kommentarer

  1. Du är bäst

    hej! kan du skriva ett inlägg om vänskap.
    jag saknar så att ha en bästa vän eller en vänskap. Är hemma med min lilla son och min äldsta går i 1an har försökt att knyta kontakter på öppna förskolan och i andra samanhang men det känns som alla redan har sin vänskapskrets / bästa vänner och det är svårt att komma in. hur träffades du och din bästis? har ni varit vänner som små?
    jag trivs tyvärr inte i ensamhet även fast jag har mina barn så saknar jag något i livet tyvärr. studerar även på distans och försöker att gå till kyrkan m.m men inte hittat rätt plats för mig i livet
    har inga egna intressen mer att jag gillar att fika och att gå promenader
    skulle vilja lära mig köra motorcykel en dröm men svårt med barnen

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish