Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er!

Hoppas att allt är jättebra med er!

Jag mår bra och har startat morgonen med att smyga upp med Kenzo, handla och ordna brunch till min man som fyller år idag. 32 år gammal! Hoppas att han ska få världens bästa dag. Vi firade också igår med barnen innan dom åkte till sin pappa med restaurangbesök!

Har sedan städat hela huset och fixat mig och nu ska jag snart hoppa in i ett möte om ett samarbete som jag ska göra. Det sträcker sig över ett par månader så ska bli jätteroligt!

Jolie ville fläta mitt hår och hon har ju ett så stort intresse i frisyrer och hår just nu. Såhär blev resultatet. Hon ville gärna fota efteråt med, gumman <3

Vi har tagit vara på sommarens absolut sista jordgubbar!

Haft bästa vännerna över på fika och Jolie fick välja valfritt fikabröd till sig själv och sin bästa vän. Blev absolut rosa munkar.

Så mysig eftermiddag med våra yngsta barn!

Jolie hade ju inskolningsvecka förra veckan och jag passade på att skämma bort lite extra. Vi åt ute, fikade, umgicks med vänner och hittade på roliga saker hela eftermiddagarna. Denna vecka är det ju pappavecka men nu börjar skolan ”på riktigt” och hon går precis som storebror till cirka 16. Första veckan med fritids med andra ord och det ska bli så kul att höra hur hon har upplev det. Ska ringa henne sen!

Favoritaktiviteten hemma just nu. Köra runt lillebror på cykeln och sedan bli runtkörd på cykeln av honom ;p

Var ensam med kidsen från fredag kväll till söndag morgon och nu har vi som rutin att ordna lite matlådor som jag bara kan värma när jag är ensam. Energin räcker inte till att laga mat tre gånger om dagen med bebis i magen. Väldigt uppskattat och hjälper mycket. Blir ensam även denna helg samma dagar och klurar redan på vad som ska hamna i matlådorna denna gång. Chili sin carne går iallafall alltid hem för hela familjen. Barnen älskar det!

Magen vecka 23! På torsdag går vi in i vecka 24. Hoppas sista veckorna går snabbt nu.

Har även varit på ett frisörbesök och som ni ser behövdes det VERKLIGEN. Förebilden är utan löshår och utan ett frisörbesök på över tre månader. Tänkte innan att ”mitt hår ser väl inte så farligt ut” men när jag fick se sanningen i vitögat i form av före och efterbilder så insåg jag att det var rätt illa ändå, hehe. Skönt att ha det gjort! Även unnat mig en så härlig ansiktsbehandling så huden känns så glowig, fräsch och ren igen. Har känt mig så glåmig i ansiktet senaste månaderna och ska nu börja gå regelbundet igen resten av graviditeten och förmodligen efter med. Så viktigt att göra sådana saker för MIG som får mig att må bra.

Har fler bilder från helgen men har inte hunnit redigera dom än! Så vi hörs lite senare. Stor kram och ha en fin start på veckan/G

Kommentarer

  1. Alice

    Hur rengör du dina ben och hår i armhålan? När jag rengör håret på mina ben med en rakhyvel så ser de hårdare och svartare ut efter 2 dagar 🙁 en obehaglig syn 🙁 Hur får man det att se helt slätt ut? Dina ben ser släta och hårlösa ut. Hur uppnådde du detta? Kram kram <3

  2. Mia

    Behöver också gå till frissan. Vädret är sommarvärme är så glad för det. Tror jag har dåligt järnvärden så provar med blutsaft. Mår sådär är inte på topp. Försök nu ta det lugnt och ta hand om dej. kram från Mia.

  3. Sofie

    Är det en veckas inskolning inför förskoleklass? Mitt barn hade 2 timmars inskolning i början av juni, sedan skola/fritids direkt förra veckan

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Ja, det var så på vår skola! Blev själv chockad och trodde att hon skulle ha heldagar med fritids. Men det var som en inskolning hela förra veckan 🙂 Sen fick man ha fritids om man ville men det var nästan ingen som stannade på det. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish