Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer fyra

Mage vecka 22

Igår gick jag in i vecka 22 med bebisen i magen. Det står att bebisen nu har en egen dygnsrytm i magen och är lika stor som en papaya. Bebisen väger nu 420 gram och är 27,5 cm lång.

Jag tycker att sparkarna blir allt mer kraftfulla och min bebis är definitivt en nattvaken liten herre. Känner honom som mest under eftermiddagar, kvällar och nätter. 53,2% av graviditeten är nu gjord och det känns skönt att det är mindre än hälften kvar iallafall ;p Även om det fortfarande är måååånga dagar att göra..

Jag mår faktiskt helt okej just nu. Har huvudvärk då och då och börjar ändå känna av att magen är ”i vägen” men vet ju att detta bara är början, haha. Börjar bli lite tungt att bära Kenzo och så med MEN som sagt – jag mår ändå helt okej bra.

Igår kväll hade jag smärtsamma sammandragningar och tyckte att det var sjukt obehagligt. Det lugnade dock ner sig precis innan jag somnade. Hade varit väldigt stressad och orolig under dagen så tror absolut att det berodde på det. Har nog aldrig haft sammandragningar såhär tidigt i en graviditet. Tyckte att det var sjukt obehagligt iallafall och låg med värmekudde och försökte bara slappna av.

Ska försöka ta hand om mig själv så mycket som möjligt dom dagarna jag är mer barnfri och fokusera på träning, kost och boka in små saker som jag mår bra av. Har exempelvis bokat in en ansiktsbehandling och ska snart boka in ett frisörbesök med. Bara sådana där grejer som får mig att tycka att vardagen är lite extra lyxig. Tycker att sådant gör så himla mycket!

Kaggen vecka 22 ser ut såhär! =) Tycker att låga mjukisbyxor när jag är hemma är livet just nu. Inget som trycker åt och bara otroligt bekvämt.

Annars då?

Saker jag är sugen på nu inför hösten: 

– Boa! Börjar redan komma in i det där med att boa och vill bara tvätta allt, städa allt, ha var sak på sin plats, köpa mysiga och höstiga inredningsdetaljer.

– Matcha! Kan ni som dricker matcha SNÄLLA tipsa om vilken som är bäst!? Har kollat runt massor och det är ju en hel djungel av olika märken och varianter. Tipsa gärna om vad ni köper och hur ni brukar göra.

– Gravidyoga. Sitter i denna stund och kikar runt lite på var jag ska gå. Ser att flera klasser startar nu i höst.

Igår åt jag lunch med min fina vän Jeanette! Vi har ju känt varandra sedan vi var små och det var så mysigt att prata ikapp lite. Vi har inte hunnit ses alls under sommarlovet men nu var det dags.

Så god fisk!

På kvällen hade jag myskväll med bästis! Vi såg YouTube i vanlig ordning och babblade.

Och känslan av nytvättad bil är sååå drömmig. Minns när jag var singel och hade barnen varannan vecka. Hade så mycket tid över och tvättade den in och utvändigt typ varje eller varannan vecka. Ska absolut börja göra det oftare igen men tycker att det är svårt att motivera när det blir SÅ smutsigt med sand och kladd från barnen väldigt snabbt ;p

Önskar er en fin eftermiddag och kväll. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish