Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Kika in i min hudvårdslåda

Alltså jag är ju som ni vet besatt av hudvård. Jag har ju starka favoriter som jag har använt år efter år men gillar att testa nytt med. I detta inlägg visar jag långt ifrån allt men lite favoritprodukter som jag verkligen rekommenderar! Vissa av dom använder jag inte nu som gravid dock men tänker att ni får se dom ändå.

Såhär ser det ut i mitt badrum. Hade jag haft ett badrumsskåp hade allt fått stå där men jag gillar den enorma spegeln som vi har istället. Vi bytte ju ut speglar och kommoder rätt nyligen och skulle inte vilja ha det på annat vis. Så produkterna får stå i hyllan bakom i en stor korg.

Först och främst måste jag visa dessa. Dessa använder jag varje dag och har gjort under lång, lång tid.

Exuviance, Brightening Serum – Ett serum som jobbar mot pigmentfläckar, hyperpigmentering och ojämn hudton! Lägger alltid detta efter min toner.

Exuviance, Vespera Bionic Serum – Ett serum som intensivt återfuktar huden och stärker hudens egen skyddsbarriär. Huden blir så jämn, glowig och fin. Använder ovanpå föregående serum innan nattkräm.

Exuviance Hydrasoothe refresh toner – Denna är jag kär i! Lugnar verkligen ansiktet och återfuktar otroligt mycket. Återställer hudens ph-värde. Använder efter rengöring.

Skinceuticals, Blemish + Age Defense – Detta serum är starkt så krävs otroligt lite. Botox på flaska + att det jobbar mot acne, fina linjer, hyperpigmentering. Älskar!! Huden blir väldigt klar och texturen väldigt fin.

Och när det kommer till retinol-produkter är dessa favoriter.

Murad Retinol Youth Renewal Serum – En snabbabsorberad, banbrytande formula som verkar för att minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Huden blir slät som tusan!

CeraVe Resurfacing Retinol Serum – Detta är en lite ”snällare” retinol om man har känslig hud! Även väldigt prisvärd och effektiv. Jättebra mot finnar och plitor.

Dermaceutic Activ Retinol – Ett Serum som stimulerar cellernas naturliga nybildning och minskar tecken på hudens åldrande. Motverkar rynkor, fina linjer, matt och livlös hy. Tycker att denna är sjukt kraftfull och verkligen måste vänjas in sakta.

Som ögonkräm brukar jag också köra ett med retinol men nu har jag använt dessa på slutet så visar bara dom.

Exuviance, Brightening Bionic Eye Creme Plus – Hjälper till mot både ringar och fina linjer under ögonen.

Min favoritkräm i alla kategorier. ÄLSKAR denna.

Exuviance, Ultra restorative creme – Alltså denna ÄR guld. Återfuktar, ger glow och känns verkligen som att man återställer huden inför nästkommande dag. Världens bästa nattkräm om du frågar mig!

Sen måste jag tipsa om dessa eye patches från Peter Thomas Roth, Water Drench Eye Mask Patches. Tycker att dom omedelbart minskar svullnad, mörka ringar och ger en härlig, kylande känsla under ögonen. Använder på morgonen och speciellt nu under graviditeten när allt bara känns svullet när jag vaknar.

Och sist men inte minst idag vill jag visa dessa masker.

Clarins, Cryo-Flash Cream-Mask – Denna är otrolig och en ny favorit! Visade den för ett tag sedan i något blogginlägg. Känns som att någon blåser dig i ansiktet resten av dagen med något kallt och fräscht efter att du använt den och den ger glow, minskar svullnad och man ser fräschare ut på ett kick!

Exuviance, Detox Mud Mask – Denna brukar jag köra på kvällen ibland och speciellt när huden känns oren eller har ett utbrott av finnar. Den suger ihop alla porer utan att torka ut och hjälper till med orenheter. Älskar den!

Har ni någon favoritprodukt när det kommer till hudvård som ni inte kan leva utan? Kommentera gärna! =) Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish