Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och idag ska jag:

– Träna

– Äta lunch med min fina barndomsvän

– Fixa all tvätt hemma (vi har BERG av både smutsig och ren tvätt)

– Åka på födelsedagsfika

– Ha myskväll med min bästa vän

– Jobba

Igår tog jag med barnen till frisören så att båda fick klippa sig inför skolstart! Dom blev så nöjda med sina nya frisyrer. Och mysigt för mamman att få lite kvalitetstid med kidsen trots pappavecka. Vi åkte förbi bästisarna en stund efteråt med innan jag lämnade av dom hos pappan.

Nu är dom redo för skolan! Jolie toppade bara lite och klippte till sin lugg och Jason fick sig en helt ny och kortare frisyr.

Denna låt ville dom spela på repeat i bilen, haha. Jag lät dom göra det ;p

Vi har en enorm blomlåda på gång! Tror faktiskt att jag kommer att sätta klätterväxter i den som ska få klättra längs husväggen. Har ni förslag på vilken klätterväxt jag ska köra på? Har ju redan humle här och där + en annan variant på ett annat ställe. Lite sugen på klematis. Dom är så fina! Dock så är det ju också ett problem med HUR jag ska låta den klättra längs husväggen och speciellt med tanke på fönstret. Har ni förslag?

Jag och magen körde klart benpasset igår och så blev det en proteinsmoothie efteråt.

Spenderade kvällen till att städa och plötsligt kom Jason förbi med båda sina bonussystrar. Jättemysigt att han är så pass stor att han kan komma själv nu. Dom hade promenerat hit.

Syns inte än att jag är gravid bakifrån ;p Det brukar dröja rätt länge upp i veckorna innan det syns på mig faktiskt.

Köpte nya städmedel igår. Inte för att behovet fanns utan bara för att jag ville ha lite motivation till att komma igång med städningen ;p Har verkligen legat på latsidan med det denna vecka och haft väldigt mycket tid till annat istället.

Dom små ”klistermärkena” med doft av citron är nya för mig och jag valde att sätta en där vi har soporna. Ska tydligen dofta väldigt gott från dessa och vi slänger ju en del bajsblöjor i köket (och tömmer soporna varje dag men ändå).

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Carro

    Vi körde hundbajspåsar när vi hade blöjbarn. Det tar i stort sett bort all lukt från soporna. Kan verkligen lukta väldigt starkt annars efter åtta-nio timmar i hinken. Tips!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish