Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Barnrum

Just nu så har vi ju totalt fem sovrum i huset och tre av dom är barnrum. Vi har ett stort lekrum på nedervåningen och så har Jason och Jolie ett gemensamt sovrum där dom i princip bara sover, ser tv ibland osv. I det andra barnrummet på övervåningen har Kenzo sina kläder + att det finns lite blandade leksaker.

Nu i höst kommer det att byggas en säng i barnrummet som just nu bara står och ser fint ut ;p Där Kenzo har sina kläder alltså. Tanken är att bygga en hussäng på golvet med en lite bredare madrass så att Kenzo kan sova där antingen med något av sina storasyskon eller med sin pappa när bebben kommer. Jag hade gärna samsovit alla fyra när bebis är här men Kenzo lägger sig tvärs över sängen och jag får redan nu absolut ingen plats. Man får vrida tillbaka honom kanske 10 gånger per natt och jag överdriver inte ens. Jolie vill gärna sova med lillebror så tror att det hade kunnat bli toppen med en säng på golvet. Hon har tjatat om att han ska sova med henne i princip sedan han föddes, haha. Och jag vill ju gärna att vi föräldrar ska kunna sova tillsammans med bebis så förhoppningsvis sover Kenzo bra hela nätterna dom nätterna som Jolie sover med honom iallafall. Han sover faktiskt superbra nattetid sedan jag slutade amma vilket är otroligt tacksamt så hoppas det fortsätter så.

Och nu har vi äntligen, äntligen fått tag i en snickare som kan bygga elementskydd så det vill jag ha på övervåningen. Framförallt i dom rummen där elementen syns mycket. Har ju skrivit om detta mååååånga gånger men det har inte blivit av. Nu ska det äntligen bli det. Kommer göra så mycket! Det är ju sådana detaljer som göra allt. På nedervåningen har vi som tur är inga element.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish