Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Slutet av juli och hemma från semester

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår okej men är SJUKT trött. Slarvat så mycket med kost, träning, kosttillskott som järn och vitaminer.. Som jag verkligen BEHÖVER just nu för att ha ett fungerande liv. Blir en ändring nu framåt som började idag. Märks verkligen av när jag tar hand om mig själv inifrån och inte. Mår iallafall okej och tänkte kika in här medan Kenzo sover.

Vi har haft en himla fin semester med alla barn och dom har varit så grymma allihop. Allt ifrån bilresorna till alla destinationer. Stolt över dom! Och tacksam för en otroligt mysig vecka tillsammans. Barnen är nöjda och likaså vi vuxna. Nästa vecka när dom stora barnen kommer hem igen så är det sista riktiga ”semesterveckan” hemma där dom är alla tre. Sen börjar Kenzo sin inskolning på förskolan och dom stora har en vecka sommarlov till hemma hos sin pappa innan skolan drar igång för dom båda. Så nästa vecka är sista sommarveckan på något vis.. Hur fort har det inte gått!? Sommaren regnar verkligen bort precis som det sjungs i låten ;p

I början av september drar vi mot varmare breddgrader iallafall och jag har bokat OBC, Gran Canaria åt oss. Så vi får förlänga sommaren lite, lite iallafall. EVIGT tacksam för det. Känns jättefint. Men först ska rutinerna få dra igång för alla kids och Kenzo ska få komma in i förskolerytmen och Jolie ska få lära känna alla sina klasskompisar på skolan och få komma in i det med.

En av alla goda frukostar i Karlskoga. Vi har hälsat på min mans moster med familj och dom är helt underbara!! Och bor helt otroligt gör dom också. Vi var ju där förra året med och det var lika mysigt i år. Första gången jag har slappnat av helt på hela sommaren för ni som har barn vet ju att sommarlov och semester med barn inte riktigt alltid är semester, hehe. Man ska ta fram mat, ta bort mat, ta fram mellis, ta bort mellis, lösa konflikter, tvätta, städa, fixa hemma, leka med barnen, underhålla barnen osv osv osv. Flera gånger om dagen. Som en evighetssnurra! Men i ett par dagar blev faktiskt VI vuxna serverade exakt allt, kunde koppla av och bara njuta. Det var så lyxigt. Och vi hade så trevligt sällskap, så underbara människor! Riktiga lyxdagar på alla vis.

Peta i pinnar är spännande. Enda gången han satt stilla i 10 minuter, hehe.

Hur fint!? Vill också ha blomlådor. Nästa år kanske ;p

Jason som har tjatat om att fiska hela sommaren fick äntligen göra det och han var supernöjd!

Vi fick göra egna pizzor på grillen. Dom var OTROLIGA.

Jolie och jag hittade buskar med vilda hallon på deras superfina tomt som hon plockade.

Dricker ju vanligtvis inte kaffe men har hinkat denna semester. Har varit så sjukt trött och det har inte riktigt funnits utrymme till att sova med tre barn hemma och när det finns mycket att göra med.

Bjöds på så god tacogratäng!! Så lyx!

Vi tog en promenad och tittade på alla djur. Får, kor, hästar.. Alltså så otroligt att kunna bo såhär! Och vilket lugn som infinner sig i hela ens kropp.

Barnen tyckte att det var så kul!

Hur söta är inte Kenzos kläder? Fördelen är att lillebror är född exakt samma månad så allt kommer passa honom med under kommande år.

Så gott med grillat! Vi har ju knappt grillat hemma i år på grund av att vår tomt är KAOS av allt byggande. Inte så trevligt och rofyllt med andra ord, hehe.

Jolie har imponerat SÅ mycket. Alltså hon ville bada varje dag och både jag och Jason är sådana badkrukor och ville inte i ;p Jason doppade sig men var uppe lika snabbt. Jolie var som en fisk i vattnet, simmar så bra och ville aldrig komma upp.

Besökte en nybyggd och så fin äventyrslekpark i Karlskoga! Superfin verkligen!

Åkte till Kristinehamn och skärgården där för att äta lunch, glass och umgås med några andra. Supermysig dag!

Båda barnen fick åka fyrhjuling. Dock inte själva såklart =)

Tänk att ha en sådan här brygga!? Absolut lifegoals inför framtiden att ha hus eller stuga såhär vid vattnet. Dock när barnen blir lite äldre kanske för att minimera risken för olyckor. Man hade ju gärna bara kunnat öppna altandörren och låta dom springa ut MEN då ska alla vara så pass stora att dom förstår att man kan drunkna och att man måste vara försiktig. Kenzo försökte liksom klättra ner i vattnet med kläder och vi lät honom faktiskt göra det med ;p Han älskad det! Även han badade massor.

Blev bjudna på OTROLIG äppelpaj! Mums!

Kenzo fick denna söta bok och stora barnen fick massor med pyssel. TOTALT bortskämda har vi blivit. Är så tacksam för så fina dagar.

Sen har vi hunnit med Parken Zoo i Eskilstuna. Mina barn älskar det stället!

Testat Boba-tea i Stockholm har dom fått göra med. Det blev en tumme upp från båda!

Ätit en lunch på favoritstället!

Och så har vi varit i Västerås på Kokpunkten och Steam Hotel. Lyckliga barn på badet!

En sväng till fina Uppsala har vi också hunnit med på vägen hem.

Har ni haft en fin semester? Har ni börjat jobba än? Jag ser fram emot att komma igång ordentligt med mitt när vardagen drar igång mer.

Kommentarer

  1. Sabina Stende

    Mina barn fyller år dagarna efter varandra på sommaren. de har ändå inte haft samma kläder. Lillasyster har alltid varit större. Så vinterkläderna passat på sommaren och tvärtom 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish