Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Söndag

(Detta inlägg skulle upp tidigare idag vid lunch men publicerades aldrig)

Hej på er <3

Hoppas allt är bra! Blir ett blogginlägg på en söndag för ovanlighetens skull. Har ju sedan många år tillbaka alltid haft ”ledigt” från bloggen på helgerna men nu när jag inte uppdaterar lika frekvent som vanligt så kändes det mysigt med ett helginlägg. Hur mår ni? Jag mår bra och sitter just nu ute i solen med datorn. Är så sjukt trött då jag sov så dåligt inatt. Drömde helt sjuka mardrömmar om att jag blev kidnappad på en buss, barnen blev kidnappade, jag sprang för att kunna fly, haha.. Alltså det var hemskt! Vaknade kallsvettig flera gånger. Man drömmer väldigt mycket när man är gravid.. Eller jag har iallafall alltid gjort det. Och mardrömmarna är HEMSKA och känns så verkliga i stunden. Så med andra ord har jag inte sovit toppen men är ändå peppad på dagen. Ska packa till imorgon när vi äntligen åker på vår sommarresa genom Sverige och ska också passa på att träna då det blir gymfritt i cirka en vecka från och med imorgon.

Vi får snart lunchbesök här hemma men tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden: 

Vi var på begravning i fredags. Jag trodde inte att jag skulle gråta men fick tårar väldigt många gånger under själva tiden i kyrkan. Jag har aldrig varit på begravning förr förutom min egna pappas. Då var jag sex år gammal. Jag minns att det var mycket folk och ALLA grät floder. Och jag minns att jag inte ens förstod att min pappa faktiskt var död så jag grät på låtsas. För att ingen skulle tycka att jag var konstig. Jag fattade ju liksom inte då varför alla stod och grät!? Ett par år senare så skulle vi göra en uppgift i skolan om vår pappa. Man skulle skriva vad pappan jobbade med och lite egenskaper osv + klistra in en bild. Detta var på mellanstadiet tror jag. Och dååååå brast det för mig och jag förstod att jag inte hade någon pappa längre. Minns att jag satt i min säng hemma och grät på riktigt då. Man förstår ju inte livet, döden och allt däremellan när man är ynka 6 år som jag tyvärr var när han gick bort. Tror jag var runt 9-10 år mär poletten trillade ner så att säga.

En stilig liten herre! Man skulle inte ha svart på sig på begravningen så vi körde raka motsatsen. Dessa kläder skulle egentligen Kenzo ha på sitt dop i augusti men vi har bestämt oss för att skjuta på det ytterligare ett år och döpa bägge pojkarna nästa sommar/höst istället. Så får vi två flugor i en smäll. Då är Kenzo 2,5 år och bebis ett halvår.

Igår hade vi besök som tog med sig gott fika! Detta är också en varm påminnelse från mig till mig att INTE dricka kaffe. Jag klarar inte av det och speciellt inte som gravid. Och speciellt inte på eftermiddagen. Får hjärtklappning, ångest och blir nästan som att jag ska få en hjärtattack. Den känslan iallafall. Hugger och trycker över bröstet. Så nej, inget mer kaffe för mig på ett bra tag. Spelar typ ingen roll hur lite jag dricker heller. Blir ändå samma resultat!

Min barndomsvän har varit här och vi lagade vegokebab och potatis i ugnen enligt matkassens recept! Så sjukt gott.

Varit på spa med bästis i två välbehövliga timmar.

Tvätten går varm här hemma och i skrivande stund kör jag en maskin och blir minst tre till idag. Har sorterat upp allt och även om jag inte hinner vika det så vore det skönt att ha allt i korgarna rentvättat då det kommer vara myyyyycket ny smutstvätt efter en vecka borta med tre kids.

Någon som inte behöver oroa sig över sin sommargarderob är Kenzo! Hans pappa beställde massor av fina set till honom som landade här hemma för några dagar sedan. Så fina plagg!

Vi läser mycket här hemma just nu och han ÄLSKAR det faktiskt. Iallafall vissa böcker. Dessa har blivit stora favoriter då man kan vika ut sidorna. Dom flesta böcker som finns här hemma är från när mina stora barn var små. Jolie har alltid haft ett stort intresse för att läsa medan Jason bara bet i böckerna och rullade runt i soffan. Kenzo är lite mer som Jason men vissa böcker + att läsa med inlevelse funkar en stund.

Jag och Kenzo smög upp tidigt imorse och gjorde frukost. Stekte bananpannkakor till honom på två supermogna bananer, tre ägg, havregryn och turkisk yoghurt. Stekte i smör och serverade med turkisk yoghurt, blåbär och lite honung och kanel. Till dom vuxna blev det äggmackor och smoothie på blåbär, hallon, banan, kollagen, mjölk, l-glutamin och vaniljprotein.

Såhär full av blåbär blir man efter frukosten.

Vi har rensat upp vid våra vinbärsbuskar och fyllt på med jord. Hela vår buske med svarta vinbär har vält!? Och ramlat isär på något vis.. Jätteskumt. Kenzo har för övrigt också funnit ett stort intresse i att vattna växter, sötnos!

Ännu mer fika!

Har hunnit träna lite =) Nattade bebis i vagnen innan sen fick han haka på.

Jag och två av mina killar!

Kenzo har fått en så söt bil av sin farmor!

Önskar er en fin eftermiddag och kväll! Kram/G

Kommentarer

  1. Madeleine

    Hej, så fina mat underlägg i rotting om de ens heter så? Vart har du köpt dom? Jätte fin blogg du har 🙂

  2. Therese

    Undrar om din träning; kör du ”bara” gym avseende styrka/muskler eller kör du även konditionsträning i någon form, typ löpning? Tror du mest skriver om gymträning, så undrar bara. Tycker själv det är väldigt härligt med löpning, och det kan man ju även göra när man är iväg på semester. 🙂 Förstår om du inte springer just nu pga. graviditeten, men kör du något liknande annars?

  3. Mia

    önskar dej en fin vecka. Tyvärr tycker jag sommaren går jättefort. Men härligt med sol. Vad spännande att ni ska utforska sverige. vi åkte runt så när vi var tonåringar med familjen. Nu vill jag bara åka utomlands till hösten. Spanien och mallus är favoriter. Ta hand om dej. kram. 😊🌸🌼🌸

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish