Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabbt, gott, glutenfritt bröd på havregryn

Du behöver: 

– 7 dl havregryn eller havremjöl

– 1/2 dl chiafrön

– 1/2 dl pumpakärnor/solrosfrön

– 3 dl grekisk yoghurt

– 1 tsk bakpulver

– 2 ägg

– 1 äpple (kan uteslutas)

– 1 morot (kan uteslutas)

Gör såhär: Ha ugnen på 200 grader. Mixa ihop havregrynet till ett mjöl (eller kör på havremjöl direkt). Häll i alla fröer, yoghurten, bakpulvret, knäck i två ägg. Rör om! Riv ner äpplet och moroten i smeten. Klicka ut i bollar på en plåt, toppa eventuellt med lite frön och kör in i ugnen i 10-20 minuter beroende på hur stora bollar du gjort.

Jag åt mina med mycket smör och västerbottensost! Mhmmmm!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish