Detta var sååå gott och enkelt! Ni måste prova. Hela familjen åt massor =)
Här på bilden nedan så ser ni allt vi använde:
Lät laxen tina och hällde sedan olivolja i en form, hällde över kryddmixen för fisktacos. Körde i ugnen på 250 grader i typ 20 minuter. Rörde sedan om allt i formen så att det blev mosat.
Gjorde sedan mangosalsa till på:
– 1 mango
– 1 liten röd lök
– 1 kruka koriander
– 2 lime
– 2 halv gurka
– Salt och peppar
Skalade och hackade mango, lök och gurka. Pressade över två lime och saltade och pepprade. Finhackade koriander och lade i.
I vår guacamole hade vi:
– 3 avokado
– 1 röd lök
– Några små tomater
– Cayennepeppar, salt och citronpeppar
– Pressad citron
– Lite creme fraich
Så gott! Ni måste prova =) Nästa gång ska vi prova med pankopanerad fisk och picklad röd lök.
Kommentarer
Mmm så gott måste prova!! Har du tips på hur du får i dig rikligt med järn när man äter mkt vegetariskt?
Litet tips läs på om odlad lax i Norge, köper inte alls den längre fullt med dåliga ämnen i den sorgligt nog. Köper annan lax men betydligt dyrare dock.
Hej!
Vilken lax köper du istället?
Har läst tidigare att den norska har lusmedel har den något mer?
Färsk från disken eller fiskbilen när den kommer till byn.
Fullproppad med antibiotika bla
Baljväxter, nötter, frön, spenat, grönkål! Och att äta c-vitamin hjälper kroppen att ta upp det med <3 Åh, jag köper bara "vanlig" fryst oftast, har inte tänkt så mycket på det 🙁 kram