Du behöver:
– Ett paket halloumi
– Ett paket stora, vita bönor
– Haricots verts
– Ett paket körsbärstomater
– En förpackning pesto med basilika
– Någon matsked creme fraiche
– Babyspenat
– Pasta (jag hade glutenfri
– Citron att pressa över, olja att steka i, örtsalt, peppar, buljong att koka pastan i
Gör såhär: Koka pastan med en buljongtärning. Stek haricots verts och körsbärstomater i en stekpanna på sidan av. Salta, peppra osv. När dom är klara så lägg över i en stor skål/tallrikl och stek halloumi i samma stekpanna. Skölj ett paket vita bönor och häll över grönsakerna och passa även på att ta några nävar babyspenat, två skedar creme fraîche + ett paket pesto till skålen/tallriken. När pastan var klar hällde jag över den till tallriken med och blandade sedan om allt, smakade av med salt, peppar och citron. Sjukt snabb och god vardagsmat som alla i familjen tyckte om =)
Kommentarer
Så gott! Har du tips på någon bra glutenfri pasta? Jag tycker att jag snabbt hamnar med samma trötta spaghetti, men har blivit bränd förr med kletig glutenfri pasta som blir som en klump. 😛
Barillas glutenfria pasta är god och garofalo quinoa mafalda corta, båda finns på ica och willys 😊
Barillas!!! Så god!!❤️