Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Halloumipasta

Du behöver:

– Ett paket halloumi

– Ett paket stora, vita bönor

– Haricots verts

– Ett paket körsbärstomater

– En förpackning pesto med basilika

– Någon matsked creme fraiche

– Babyspenat

– Pasta (jag hade glutenfri

– Citron att pressa över, olja att steka i, örtsalt, peppar, buljong att koka pastan i

Gör såhär: Koka pastan med en buljongtärning. Stek haricots verts och körsbärstomater i en stekpanna på sidan av. Salta, peppra osv. När dom är klara så lägg över i en stor skål/tallrikl och stek halloumi i samma stekpanna. Skölj ett paket vita bönor och häll över grönsakerna och passa även på att ta några nävar babyspenat, två skedar creme fraîche + ett paket pesto till skålen/tallriken. När pastan var klar hällde jag över den till tallriken med och blandade sedan om allt, smakade av med salt, peppar och citron. Sjukt snabb och god vardagsmat som alla i familjen tyckte om =)

Kommentarer

  1. Emma

    Så gott! Har du tips på någon bra glutenfri pasta? Jag tycker att jag snabbt hamnar med samma trötta spaghetti, men har blivit bränd förr med kletig glutenfri pasta som blir som en klump. 😛

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish