Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lunch och middag

LUNCH: Stekte sojafärs med tacokrydda och lite majs. Hade babyspenat, ruccola, purjolök, gurka, tomat, inlagd paprika, blomkål och så pressade jag massor av citron över och hade på lite flingsalt. På med färsen ovanpå och så lite gräddfil och ajvar (hittade en sååå god utan socker på grillad paprika och aubergine). Och chiliflakes och lite persilja på toppen!

MIDDAG: Palak paneer med halloumi som hela familjen älskar. Denna mat är sååå god. HÄR hittar ni recept.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish