Banankaka:
Ingredienser:
Fyra ägg
En banan
3/4 dl kokosolja
1,5 dl mandelmjöl
3/4 dl kokosmjöl
1 krm salt
1,5 tsk bakpulver
Fyra färska dadlar
Gör så här: Smörj en form med kokosolja och kokosflingor. Mixa ägg, banan och dadlarna. Smält kokosoljan och tillsätt till smeten. Blanda alla torra ingredienser, rör ut i den tidigare smeten. Lägg smeten i formen och grädda i 175°C i ca 60 min. Vi sänkte temperaturen efter 45 minuter och lät den stå i 15 minuter på lite lägre temperatur.
Ingefärsshot:
Ingredienser:
1 liter vatten
En stor bit färsk ingefära (vi hade cirka 250 gram)
3 citroner
1/2 dl honung
1 och en halv msk gurkmeja
Gör såhär: Riv ingefäran grovt och lägg i vattnet. Värm upp i cirka 30 minuter (vi värmde upp till cirka 55 grader i ugnen i en ugnsform). Blanda i honungen och gurkmejan. Pressa sedan i citronerna. Sila och häll i flaska.
Kommentarer
Har du lagt upp tips på hemmaträning än? Vet att du nämnde det för ett tag sedan, vill gärna ha tips på bra övningar och hur man kan få till träningen på hemmaplan på ett smidigt sätt ☺️
Har inlägget på gång i utkast 😀 kommer snart, kram<3
Hej! Har inget med recepten att göra utan läste längre ner om att ni känner er lite osäkra kring förskola och sjukdomar.. Jag har en infektionskänslig dotter på 2,5 år som vi valde att ha hos dagmamma istället för förskola. Ett av de bästa val vi gjort för henne!
Så smart!! Kram <3
Använder ni färsk gurkmeja eller torkad?
Torkad!