Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Bananpannkakor

  • 4 ägg
  • 3 bananer
  • 1 dl havregryn
  • Vaniljpulver

Här är vårt recept på godaste bananpannkakorna. F har provat sig fram massor. Bara mixa med en stavmixer och stek i smör eller olja. Älskar dom! Och Jason älskar dom med och bara äter och äter, haha. Nyttigt, gott och enkelt och så går det ju väldigt snabbt. Passar att servera med allt från nutella, frukt eller turkisk yoghurt och nötter.

22446870_10214320452146517_1712210235_n 22447365_10214320451746507_1095743399_n22472820_10214320448986438_1241015910_n

Vi åt med frukt, bär och turkisk yoghurt! Mums!

Kommentarer

  1. Anna

    Aldrig testat med havregryn, det måste jag göra imorgon. (Eller att ha på turkisk yoghurt, men det låter ju supergott!) Men mina ser aldrig ut så där, för de fastnar fasiken _alltid_. Har du något tips?

      1. Anna

        Ja… min stekpanna börjar faktiskt ha sett sina bästa dagar…🤔jag gjorde med havregryn och hade yoghurt på tillsammans med passionsfrukt – SÅ GOTT! fattar inte att jag inte tänkt på det innan. Tack för tips 😊 kram!

  2. Jennifer

    Ett tips för att göra dem veganska är att ha chiafrön upplöst i vatten istället för ett. Superenkelt. En msk chiafrön + tre msk vatten = ett ägg. Låt svälla och sen precis som vanligt! Funkar till det mesta 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish