Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Veckans

Att göra: Nu ska jag ta tag i att flytta över alla våra autogiron från vår gamla bank till vår nya. Vi ligger lite mellan två banker och har gjort i typ ett år nu. Sedan vi köpte bostadsrätten typ.. Så nu ska jag styra upp allt, se till att lönerna kommer in på banken som vi valt, att allt dras därifrån och sedan stänga ner allt hos den andra banken. Det känns bra att få struktur på allt nu när det är så mycket kostnader med huset och så.. Känns som att allt är ett enda stort virrvarr och minsta lilla känsla av att det är mindre stökigt vill jag komma åt.

Att leva på: Denna vecka lever jag på vår date från förra veckan. I torsdags hade Jasons farmor honom ett par timmar och vi gick ut och åt på Köksbaren här i Umeå. Vi åt en såå god burgare med kantareller och blomkål och så underbart goda pommes till, mmmh! Man är aldrig besviken på maten där och det är kul att dom har lite vegetariska alternativ =) Det roliga är att vi alltid kommer på oss själva när vi har egentid med att sitta och prata om Jason. Och så smyger sig saknaden på ganska direkt för oss båda.

22472830_10214335497722647_1906439990_n

Bok: Denna bok läser vi dag ut och dag in här hemma just nu. Så himla rolig och med så fina bilder. I början av boken är det små bilder på massor av olika småsaker och Jason blev sååå frustrerad över att sakerna bara var bilder och att man inte kunde plocka ut dom. Han försökte gång på gång ta ut olika föremål ur boken och det såg så roligt ut, haha.. Jätteroliga och färgglada bilder på varje sida iallafall vilket gör det extra kul att läsa tillsammans.

22471543_10214335498202659_1084887870_n

Graviditeten: Det känns så galet att vi är inne i vecka 28 nu. Veckorna går så otroligt snabbt. När jag tänker på att det är 12 VECKOR kvar så känns det som att vi snart är i mål men när jag sedan inser att 12 veckor är tre månader så känns det återigen sååå långt bort, haha..

Godaste: Jag har snöat in mig på varma mackor. Jag älskar det och åt det mycket som barn! Det är ett minne jag har kvar från min pappa som gick bort när jag var liten. Vet inte varför jag förknippar det med honom men jag tror att han gjorde det mycket. Med skinka, ost och tomat. Hemma gjorde vi med oliver, champinjoner, tomatpuré, oregano, prästost och tomat. Jason fick dock bara tomat på sina och valde bort champinjoner och oliver.

22471294_10214335498122657_1011044509_n

Smörja in magen: Jag smörjer in magen med en olja från Maria Åkerberg för det mesta (när jag ens orkar och hinner göra det). Förra veckan fick jag hem dessa (se bilden nedan) i ett PR-utskick så dom ska testas nu. Det är tydligen en olja som ska tas upp snabbt av huden vilket känns toppen. Har ni provat?

22497550_10214335497642645_346293615_n

Kommentarer

  1. louise

    ååh älskar också varma mackor och har precis ”återupptäckt” dem haha! jag gör dock i smörgåsjärn eftersom jag oftast är själv hemma 🙂 ett tips är att ha i baba ganoush (aubergineröra) eller hummus, det blir sååå gott! plus ost såklart, blir oftast vanlig för min del för veganostarna är tyvärr inte alls lika goda… jaja, slut på babbel om varma mackor. tack för en superfin & mysig blogg, ni verkar vara en så fin och kärleksfull familj <3 <3

  2. Elin

    Var har Tove tagit vägen? <3 Inte sett några bilder på er på länge och hon har försvunnit från instagram såg jag just! 🙄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish