Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Middag

När F fyllde år så åt vi lite godare middag iallafall och vi ska fira honom lite mer även ikväll hade jag tänkt. Äta lite extra gott och så tänkte jag bjuda på en lång massage också. Var så längesedan vi gjorde något sådant över huvud taget. Kommer ihåg att vi förut var duktiga på att ha massagekvällar och tände ljus, hade igång lugn musik. Man mår så bra och det är ju så himla skönt med massage! Aja nu flummade jag iväg, haha. Vi åt iallafall portabelloburgare (gjorde också potatis, morot och sparris i ugnen) och så hade vi knäckig äppelpaj till efterrätt med Oatlys mjölkfria vaniljglass. Jättegott och enkelt =) Och F var nöjd (och mätt) och glad!

17078188_10212178653922900_40336909_n17093788_10212178653882899_1270158400_n17078332_10212178654082904_1768700908_n

17105672_10212178654002902_638234528_n

Kommentarer

  1. My

    Gud va gott de ser ut. Vad använder du för kryddor på potatis,morot o sparris? någon olja också? hur många grader har du ugnen på?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      JAA 😀 brukar ha olivolja och så salt och peppar + en krydda som heter ”herbes de provence”! 225 grader, kram <3

  2. Katarina T

    Hej Gabriella, det har kommit upp på nyheterna om farliga maneter vid Gran Canarias kust, var försiktiga när ni badar. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish