Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Ett enkelt pastarecept

14089415_10210270960671761_1036640873_n

Hittade denna pasta på ICA och var tvungen att prova den. Fanns även i andra smaker så som rödbeta och morot.

14111818_10210270960831765_1605820389_n

Alla ingredienser som behövs! =)

14081258_10210270963471831_212369140_n

Jag kokade upp pastan ihop med gröna ärtor.

13883710_10210270961751788_1199101910_n

Blandade sedan färskosten med den färdigkokade pastan + ärtorna och pressade i en halv citron, saltade, pepprade och klippte i färsk persilja. Toppade med lite solrosfrön, pumpakärnor och små tomater.

Kommentarer

  1. Johanna

    Okej.. Vet att du inte gillar vissa sådana här kommentarer men vill ändå bara dela med mig! 🙂 (och det gör jag bara i avsikten att vara snäll).
    Nu vet jag inte alls hur du gör, men jag har lärt mig att om man lägger i grönsaker i vattnet innan det kokar ordentligt så försvinner vitaminerna.
    Hoppas att du inte tar det som att jag vill läxa upp dig eller så, ville bara dela med mig ifall att det nu skulle vara så att du inte visste om det :). Ser inte om det är så att dom faktiskt redan är klara på bilden!
    Jag googlade lite snabbt och lärde mig att det beror på att grönsakerna ska ligga så kort tid i vattnet som möjligt, för att de annars förlorar sin näring.
    Kanske lite kul att veta!

    Jag är själv ingen mamma, utan en 24-årig Stockholmstjej som om några dagar börjar läkarprogrammet på KI.
    Läser din blogg för att den gör mig glad och för att jag känner igen mig i dig och får vardagsinsinspiration.

    Kram till dig! Önskar dig all lycka i världen.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vattnet var kokande då jag alltid kokar upp i vattenkokare innan jag häller över i kastrull! 🙂 Däremot så var ju ärtorna frysta när jag hällde i dom så kanske blev lite kyligt i vattnet igen för någon minut! 😉 du har helt rätt :)<3 Ååh vad roligt med läkarprogrammet! Så grym du är som pluggar något sådant! 🙂 Önskar jag var lika duktig och hade så bra betyg 🙂 Stor kram fina du och detsamma! Blir jätteglad för så fina ord! <3

      1. Hannah

        Fast det stämmer inte med alla grönsaker 🙂 vissa grönsaker ska koka innan vi äter dem (tex morot) för att vi lättare ska kunna bryta ner och ta upp allt viktigt! Och det är då inte någon ”gräns” för hur länge tex morötterna kan ligga i vattnet 🙂 Så det är inte lika för alla grönsaker! Ville bara flika in hehe

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish