Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Kikärtspasta

Dagens lunch blev enkel och god. Kikärtspasta är något som vi verkligen har fastnat för då det är både gott och nyttigt. Passar till allt! =) Har ni provat?

13382099_10209593560977192_139388674_n13401255_10209593561417203_1073511103_n

Mums! =)

Kommentarer

  1. Jessica Christensen

    Måste tipsa om pasta på röda linser! Brukar köpa min på Ica Maxi eller apotea. Den är sååååå himla god & jag tycker att den påminner om vanlig pasta 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har ätit den! SÅ god ju! 🙂 <3 finns en på ärtor också i samma serie som är fantastiskt god 🙂 KRAM

  2. Helena

    Hej fina du!
    Läser sedan en lång tid tillbaka din blogg & blir så inspirerad 😃
    Min son är född i September så det skiljer inte mycket mellan honom & Jason! Så roligt att följa med i Jasons utveckling när dem är i samma ålder 😃 Jag har aldrig kommenterat något tidigare! En riktig tråkmåns 😅 ska försöka bli bättre!

    I helgen kommer vi att passera Umeå & vi tänker sova över på hotell! Kan du tipsa om något bra hotell & ett bra matställe som vi kan äta på? ☺️

    Vi ska fortsätta norrut sedan & hämta hem en hundvalp! Sååå mysigt ☺️

    Stor Kram!! 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 Men tack snälla! Blir så otroligt glad <3 <3 Så roligt att du har en liten i samma ålder också! 😀 <3 Åh, spännande! Scandic mitt i stan är trevligt och har god frukost på helgerna 🙂 <3 annars så har jag hört gott om dom nya hotellen i Umeå men vet tyvärr inget om dom då jag inte bott där. Men Scandic mitt i centrum är som sagt fräscht, trevligt och till bra pris 🙂 <3 När det kommer till mat så gillar jag ROST för lite lättare måltider och sedan finns REX eller Köksbaren om man vill äta lite lyxigare, Eastern Palace för asiatiskt, Taj Mahal för indiskt och Gotthards har också toppenbra mat! 🙂 lycka till med hundvalpen, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Såsen är ”mojo rojo” och biffen är från Familjen Dafgård och finns i frysdisken på ICA 🙂 KRAM

  3. Sara

    Skulle inte du kunna skriva era godaste och bästa recept i ett inlägg som ni brukar köra? 😊 Min sambo är allergisk mot kött och mjölk så vi äter veganaskt här hemma i stort sett (ägg och fisk/skaldjur äter vi dock) men är så urdåliga på att komma på vad vi ska äta jämt!!! Ni gör alltid så god mat 😋 Vore så snällt!

  4. Olivia

    Jag föredrar faktiskt Nutri Nick’s bönpasta. Den smakar mer som ”vanlig” pasta, och har ett mycket högre proteininnehåll. Tips!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tips <3 vi försöker variera kikärts/bön-pasta 🙂 ska spana in den du tipsade om, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish