Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Två nya glutenfria alternativ

Igår när vi handlade lite smått så fick dessa hänga med hem. Fiberhusk verkar vara välanvänt i bland annat glutenfritt bröd och pastan är sååå god! Har ätit den flera gånger förr.

12986373_10209134525861601_229822703_o

Den är alltså helt fri från gluten och gjord på quinoa. Jag tycker att glutenfri pasta är som godast då den är gjord på just quinoa. Smakar mest som ”vanlig” då. 

12968535_10209134525661596_389977911_n

Ska bli spännande att testa denna! =)

Kommentarer

  1. Vanja, 20 år och gravid med första barnet

    Jag gillar majspastan!
    Jag vill äta glutenfritt och alltid varit lite sur över att sambon vägrat glutenfritt med mig, så när han igår sa ”Den glutenfria pastan va ju jätte god! Vi kan byta till bara den om du vill” (Jag har tidigare kokat vanlig pasta till honom och glutenfri till mig 🙂

  2. Emmy

    Fiberhusk är kanon faktiskt och även bakpulver just i glutenfri bakning. En tesked av vardera i smeten gör den mer fluffig och man får finare yta har jag själv märkt – utan att vara bakexpert!

  3. Linda

    Har inget med detta inlägg att göra men vi ska köpa babyskydd och jag tycker att det är så. svårt! En hel djungel. Var började ni när ni skulle köpa till Jason, vad sökte du på eller visste du redan vad du letade efter? Kram och tack för en fin och mysig blogg 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår! Vi började med att kika på vilket märke vi skulle ha! Och i och med att vi visste att besafe fått så bra omdömen + att vi hade en vagn från stokke så blev valet på så vis simpelt 🙂 rekommenderar varmt ett babyskydd som passar med vagnen så att man lätt kan klicka fast det på chassit och slippa väcka bebis när man ska ex. handla eller liknande. vi körde ett besafe stokke babyskydd! 🙂 KRAM och tack för fina ord <3

  4. Sandra

    Fiberhusk använde jag mkt när jag körde LCHF 🙂 Den har en lite svampig smak (ungefär som creme fraiche också har). Använder den fortf till tex ugnspannkaka tillsammans med andra alternativa mjöl 🙂 Spännande att testa nytt ! Är någon av er allergisk mot gluten förresten ? :O

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaha Så konstigt! 🙂 nej, ingen är allergisk men vi upplever att våra magar mår bättre av att inte äta så mycket gluten! 🙂 KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish