Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

MUMS

Igår gjorde vi kladdkake-muffins och serverade med grädde och lite bär. Jag älskar verkligen kladdkaka men hittills har vi misslyckats varje gång vi gjort den i muffins-format. Vi har haft dom inne i ugnen på tok för länge vilket resulterat i att dom blir mer som chokladmuffins än just kladdkaka. Men nu så! =)

12834628_10208789110906443_483310028_n

Såhär blev slutresultatet! Mums! Vad gillar ni att baka hemma? Tips på goda recept?

Kommentarer

  1. jennifer

    Hej Gabriella!
    Ser ju att ni äter väldigt mycket frukt och bär vilket ser helt underbart ut! Jag själv försöker att äta mycket bär då jag tyvärr får allergiska reaktioner utav många typer av frukt. En jättetöntig fråga; vart handlar ni för att få tag på så mycket fräscha bär!? När jag är i butikerna så blir jag oftast så himla besviken, för bären har jättedålig kvalitet 🙁 Det brukar vara mögel eller nästintill mögel på hälften i förpackningen vilket känns så himla tråkigt då det är rätt dyrt med bär!

    Kram, hoppas ni har en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du!! <3 Förstår, det är ju så gott också! Vi köper alltid på ICA MAXI 🙂 Tycker också att det mesta är rätt dåligt men man får leta noga så brukar man finna en fin låda eller två <3 STOR kram fina och detsamma <3

  2. Lisa

    Jag gillar att göra tårtor.. 🙂
    Helst med jordgubbar på 😀
    Den godaste tårtan jag gjort var med bananmousse och dumlefluff hade kunnat äta den varje dag 😉
    Annars gillar jag att baka paj, ananaspaj är supergott med vaniljglass till..
    Muffins och bullar med vanilj/mandelmassa är också något jag gillar att baka..
    Så goda era kladdkakemuffins såg ut.. 😀

  3. Mikaela L

    Mums ! Älskar också kladdkaka <3 gulligt i muffins-format, ska testa nästa gång.
    Min man brukar baka brownies med kokostäcke, har inte receptet i huvudet men bara googla så hittar du 🙂 är såå galet goda <3

  4. Michaela

    Åååh det är så himla gott det där! Det tog ett par gånger innan jag själv lyckades. Men när man väl lyckas. Mumma.

    Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen
    Please visit my blog. I Have a Google Translate Button on the left side on my page. Welcome To A Journey Trough My Wicked Mind!

    ✔ Tror du också på det övernaturliga?
    ✔ Ett välmående är A och O
    ✔När det gör så ont att du inte kan andas – Det är då du vet att du lever
    ✔Att sälja sig själv
    ✔ Vinna över missbruk genom förebild
    ✔Varför är jag så fascinerad av vampyrer?

    nouw.com/Nordengrim

  5. Cornelia

    Åh ser riktigt gott ut!! 🙂
    Jag kan aldrig få nog av krabbelurer vända i kanel och socker. Äter det hur mycket som helst, dansukker har det bästa receptet enligt mig 🙂
    Du har en fantastisk blogg.
    Kram

  6. Amanda

    Något som jag verkligen älskar att baka är ju choklad cheescake<3<3<3 det är ju bara för gott, du måste prova! Och som botten kan man ha oreo kakor, blir supergott att även toppa med goda bär, som jordgubbar, hallon osv.:)

    Kram finaste Gabriella! Ha en fortsatt fin Onsdag!:)<3

  7. Minna

    Åh vad roligt! Jag googlade ditt namn och kladdkaka igår och hoppades på ett recept men hitta inget 🙁 Hade velat hitta ett bra veganskt och glutenfritt! kram

  8. Felicia

    Jag måste rekommendera en jättegod kladdkaka jag gjorde med maräng över! Kladdkakan blev jätte kladdig och god, och marängtäcket fungerade jätte bra istället för grädde eller annat till 😀 Är ju även lite ”nyttigare” med maräng än grädde, trots att kladdkakan är en riktigt sockerbomb! 🙂 <3

  9. Isabella

    Åh, så roligt att baka. Gillar inte just kladdkaka själv (eller sött överhuvudtaget att äta) men älskar att baka 🙂 Försöker nu testa fram det perfekta receptet på Chocolate chip cookies.

    Annars kan jag tipsa om kalljästa frallor. Degen gör man på kvällen och låter de jäsa på plåten i kylskåpet under natten. På morgonen är det bara på med ugnen och in med plåten. Nybakta frallor hur lätt som helst 🙂

  10. Paulina

    Tips på att få dom kladdiga är att titta på dom efter en stund. Ta ut plåten och skaka. Smeten ska fortfarande röra sig när man skakar. Ta ut dom. Låta svalna. Kakorna eftergräddas ju alltid 🙂

  11. maya

    tips till dig som vill undvika gluten är att använda bovetmjöl istället för vetemjöl – blir lika gott jag lovar. å sen ha kokosolja istället för smör kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish