Vi slängde ihop en kladdkake-smet i lördags och istället för att använda oss av ”vanligt” socker så testade vi med kokossocker istället. Googla på det om ni vill läsa mer om det! =) Kokossockret har en mer kolaliknande smak och vi tyckte nästan att det smakade lite åt ”kaffe”hållet. Supergott var det iallafall i detta sammanhang så kan varmt rekommendera er att testa.
Smeten som alltid är allra godast, hihi 😉 Gillar den mer än själva kakan om jag ska vara ärlig.
Frukten som vi hade på! =)
Detta kokossocker använde vi. Från Renée Voltaire. Tycker om nästan alla hennes produkter.
Och slutresultatet! =) Fina va!?
Kommentarer
Åh kladdkaka är bäst 🙂
Ser så gott ut med all frukt också <3
Låter spännande med kokossocker.
Har du testat gojibären i mörk choklad som Renée Voltaire har? Såå goda !
Men ellerhur! 🙂 Jaa, dom är SÅ goda, kram <3
Jätte fina! Verkar så goda 😀
Jaa, dom är såå goda 😀
mums ser asgott ut! =)
Ja! 🙂
Åh detta måste jag prova! Kokossocker är ju inte rafinerat har jag för mig, alltså lite hälsosammare 😀
Jaa, testa! 🙂 kram
Ser riktigt goda ut 🙂
JA 😀
Ser super gott ut!
Det var det! 🙂
Men åååh va gott det ser ut! 😀
Jaa, det var såå gott!:)
Gott! Använder man samma mängd som vanligt socker?
Ja! 🙂
Åh ser riktigt gott ut! Tycker också om hennes produkter 🙂
Jaa! 🙂 dom är så bra <3
Vi bakade också kladdkakemuffins i helgen och jag åt så mycket smet att jag inte orkade kaka sen. Så typiskt mig!! Haha de ser super goda ut!
Haha brukar göra likadant 😉 kram