Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Kladdkakemuffins med kokossocker

Vi slängde ihop en kladdkake-smet i lördags och istället för att använda oss av ”vanligt” socker så testade vi med kokossocker istället. Googla på det om ni vill läsa mer om det! =) Kokossockret har en mer kolaliknande smak och vi tyckte nästan att det smakade lite åt ”kaffe”hållet. Supergott var det iallafall i detta sammanhang så kan varmt rekommendera er att testa.
12736028_10208620856660192_1206467663_n
Smeten som alltid är allra godast, hihi 😉 Gillar den mer än själva kakan om jag ska vara ärlig. 
12721848_10208620856500188_1415553828_n
Frukten som vi hade på! =)
12746329_10208620856220181_4247008_n


Detta kokossocker använde vi. Från Renée Voltaire. Tycker om nästan alla hennes produkter. 
12696087_10208620924741894_1382368000_n
Och slutresultatet! =) Fina va!?

Kommentarer

  1. Mikaela L

    Åh kladdkaka är bäst 🙂
    Ser så gott ut med all frukt också <3
    Låter spännande med kokossocker.
    Har du testat gojibären i mörk choklad som Renée Voltaire har? Såå goda !

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish