Jag fick hem en helt underbar pasta från Meretes som är helt utan gluten och gör gott för både magen och resten av kroppen. Vi testade den i den gula förpackningen och den var SÅ god. Jag som alltid får ont i magen efter att ha ätit pasta mådde så enormt bra och fick världens frihetskänsla i kroppen. ÄNTLIGEN kan jag äta pasta och slippa den där svullna magen som det brukar medföra. Någon som känner igen sig?
I samband med att bönpastan kom ut på marknaden så lovade jag och F varandra att vanlig pasta aldrig någonsin mer kommer att få en plats i vårt skafferi och att det finns ännu ett alternativ utöver den med bönor gör mig jätteglad. Både bönpastan och den glutenfria (med bas på bland annat ris/quinoa) kan ni läsa mer om och köpa HÄR.
Från Meretes fick också hem en pasta/pizzakrydda som vi kryddade ”kött”färsen med. SÅ gott! Vi stekte iallafall Anammas färs tillsammans med morotsbitar i olivolja och hällde sedan i iMat från Oatly och lite krossade tomater. Och sen i med massor av krydda (den på bilden). Mer än så behövs inte och det blev jättegott. Supertips!
Kommentarer