Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag

Och hej fina ni!

Hur mår ni? Alltså jag är så trött på att vara.. trött!? Är verkligen trött hela tiden och jag VET att det inte är normalt att vara trött trots att majoriteten av oss alla går runt och är det. Det beror ju oftast på något. Om inte sömnbrist så kanske brist på vitaminer eller något annat som kroppen behöver. Var kan man gå och kolla sina värden? Har ni tips på något ställe dit man enkelt kan ringa och få tid, ta blodprov och sedan få en checklista över allt man borde stoppa i sig när det kommer till kosttillskott? Haha.. Känner typ att jag hade behövt det.

Idag står jobb på schemat följt av lite gym och fix i trädgården. Gräsfrön ska slängas ut, det befintliga gräset ska klippas, jag ska plantera ner lite smultron och göra i ordning en fin kruka som vi kan ha på framsidan vid ytterdörren. Så lite smått och gott helt enkelt. Mot kvällen ska vi ta oss en rejäl powernap och sedan bär det av mot huvudstaden.

Igår kväll hade jag tänkt gå och lägga mig tidigt då min man åkte och fiskade över natten. Tror ni att jag gjorde det eller!? NEJ såklart inte. Jag spenderade tid med honom i FaceTime, pratade med min bästa vän i telefon, tvättade, vek och gick ut med all tvätt, pumpade ut mjölk, åt kvällsfika, städade, vattnade alla växter och tog en dusch + rakade mig osv. Bebis sov rätt så bra med något litet uppvak som han ammade sig igenom. Kom i säng vid 01.30. Och jag undrar varför jag är trött!? ;p Haha.. Vill ni veta en (hemsk) liten hemlis? Vi har inte gått och lagt oss i tid en enda dag sedan Kenzo föddes. Tror att vi har somnat runt 01-02 exakt varje natt och sedan klivit upp vid 07-08 ändå. Vet inte ens varför men det är så mysigt med den där egna stunden för bara oss två och den får vi ingen annanstans under dygnet nästan. ”Jag saknar dig” sa vi till varandra under förra veckan. Vi var ju med varandra typ hela tiden men ihop med barn, bebis, projekt och jobb så hann vi inte direkt med varandra på samma sätt. Familjelivet ÄR mysigt men också jäkligt slitigt och vi är absolut inte nykära längre men fortfarande väldigt kära på ett annat vis. Och då vill man ju inget hellre än att spendera tid med sin partner också på tu man hand. Så ja, antingen blir sömnen eller tiden med varandra lidandes. Och vi har väl valt bort sömnen och försöker leva på kärleken istället, haha =)

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. F

    Haha, åh, du har svaret själv, behövs ingen läkare xD xD alltså med sömnen!

    Annars är ett tips att äta så färgrik mat som möjligt, där finns alla vitaminer och då behövs inga kosttillskott 😀 Många vet inte att man ska äta fem knytnävar grönsaker per dag! Håller man det får man sällan brist.

  2. Carro

    Jag tänker att du har anledningarna till tröttheten där i texten – bebis, för lite sömn och kärlek! Jag vet ingen som har tre barn varav en är bebis som känner sig pigg! För mig är det helt naturligt att du är trött. ❤️

  3. Emma

    Rekommenderar werlabs.se
    kostar en slant men värt varenda krona. Brukar göra Stora hälsotestet XL en gång per år. Lämnar blodprov så får man svar på ett par dagar. Vårdcentralen är bara att glömma, är omöjligt att få komma dit!

  4. Cecilia

    Hur nattar ni Kenzo på kvällarna och hur går det för honom att sova själv? Undrar då vi har en 4 månaders som absolut inte går att söva i egen säng eller kan ligga kvar själv i vår säng om jag går upp 🙈

    1. IL

      Har exakt samma. Bebis på fem månader och jag går och lägger mig med henne varje kväll vid 19tiden. Ibland vid 18. Hon vaknar så fort jag går upp. Har slutat försöka och insett att på så sätt får jag min sömn även om hon vaknar ofta och ammar under natten så känner jag mig aldrig trött dagtid. Tycker det är trist att inte få någon egentid med min man men vi har sagt till varandra att det är en kort tid den här bebistiden och vi får bara hålla ut och ligga med varann dagtid och hitta små luckor i vardagen att prata och kramas på.

    2. Johanna

      Inte så konstigt att din bebis inte kan sova själv, hen har sovit i din mage i 9 månader och helt plötsligt ska en sova själv. Stressa inte, det har med utvecklingen av hjärnan att göra och det är normalt att bebisar inte sover själva.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish