Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästishäng, fotboll och middag

Lite mer osedda bilder från vår helg! Vi var en riktig fotbollsfamilj i lördags och mannen vaknade tidigt för att åka med Jason på hans match. Det var spöregn och kallt till en början så ser det som ett bevis på hans kärlek till mig, haha 😉 Kan vara det värsta jag kan tänka mig.. Att stå ute i kylan och regn tidigt en helgmorgon. Jag och dom små barnen tog det lugnt hemma, gjorde frukost och klädde på oss för att sedan ansluta. Som tur var så hade det slutat regna då och det var inte riktigt lika kallt heller.

Sedan har vi haft mängder med bästishäng med. Både med och utan barn. Uppskattar faktiskt hänget utan barn lite extra mycket just nu då det är skönt med en liten break från vardagen och bara få vara en stund. Är glad över att ha en bästa vän som är lika spontan som jag och att vi kan ses flera gånger i veckan för myskväll, lunch, en stund i bilen med något gott och musik eller playdate med alla våra små. Känns som att många med barn vill planera allt i minsta detalj långt fram i tiden och jag har aldrig varit sådan. Tycker att spontant är bäst och det passar mig så mycket bättre då det alltid dyker upp saker i livet som gör att planerna inte alltid kan hållas.

Åt en så god och snabb, enkel och billig middag som jag har tipsat om förut men gärna tipsar om igen. Ni hittar receptet HÄR.

Hade helgmys med hela familjen i vanlig ordning med. Standard hos oss med nutelladipp och frukt.

Och så har vi spelat spel med. Jolie älskar verkligen klassiska spel fortfarande. Jason med. Däremot föredrar ju han tvpspel och framförallt FIFA just nu före allt annat.

Avslutar inlägget på två bilder till på mina tre älsklingar!

Puss på er och ha en fin kväll! /G

Kommentarer

  1. Josefin

    Jag är också en väldigt spontan mamma och kan nästan bli frustrerad på andra mammor som håller så hårt i barnens rutiner att man inte kan ta till exempel en lunch tillsammans för då brukar barnet äta/sova/bada/leka eller vad det nu kan vara.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish