Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Hello på er!

Och hoppas att allt är bra med er.

Jag har så ont i magen idag så det blir inte många knop här hemma! Vilar, småstädar, bebisgosar, gör bort lite smått vid datorn och försöker att bara vara lite med.

Tänkte ändå kika in här och säga hej. Känner mig sjukt oinspirerad och oinspirerande just nu men det kanske kommer tillbaka snart! Hoppas det iallafall! =)

Saker jag ser fram emot som händer nu inom kort: 

– Att fylla på kyl och frys! Handla med andra ord, haha 😉 Behövs verkligen! Men först ska jag planera matlistan för veckan. Har inte hunnit göra det än.

– Att ta med hela familjen på brunch i helgen. Älskar att käka brunch ute och har tänkt länge att dom stora barnen ska få hänga på och göra det. Så mys!

– Yoga. Jag har ju bestämt mig för att testa på avslappningsyoga och första passet jag kan gå på är nu på söndag denna vecka.

– Få brynen fixade. Jag kan ju inte noppa mina egna bryn när det kommer till formen! Minsta lilla strå som jag plockar fel så syns det direkt att det är ojämnt. Nackdelen med att ha så grova, mörka ögonbryn. Brukar få dom fixade någon gång i månaden och denna vecka är det faktiskt äntligen dags.

– Jag, mannen och bebben åker til Stockholm i slutet av nästa vecka! Ser väldigt mycket fram emot det.

– Att få hem min nya bikiniöverdel! Mina bröst har blivit FÖR stora och inga av mina bikinis sitter bra längre. Har beställt en ny från Kappahl efter tips från instagram. Det som verkar toppen med den är att den är triangel men med justerbara band och lite mer rejäl Hur bra!? Hoppas att jag har beställt rätt storlek nu bara ;p

– Om en vecka ungefär så åker jag bort med min bästa vän till Stockholm! Vi ska på SPA och njuta. Blir min första natt utan bebbe och jag är supernervös men vet att han kommer att ha det toppen med sin pappa med. Får se till att packa ner bröstpumpen för att slippa jobbig mjölkstockning. Hur gick era första nätter utan bebis? När var ni iväg första gången? Jag har faktiskt aldrig lämnat dom andra barnen såhär tidigt. Reste utomlands i en vecka när Jason var 9 månader och när jag kom hem så fungerade fortfarande amningen bra osv. Minns inte ens när jag sov borta från Jolie för första gången.. Men det var inte såhär tidigt! Är väldigt tacksam över att Kenzo har världens bästa pappa och att det känns som att det kommer gå hur bra som helst. Han sitter ju ihop med pappsen lika mycket som med mig då dom spenderar hela dagarna tillsammans.

Har helt glömt att visa dessa bilder från när min bästis uppvaktade mig i efterskott i helgen!

Önskar er en fortsatt fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Anna

    Vart åt ni brunchen?

    bor också i umeå men ibland känna det inte så när jag ser alla dina restaurangbilder. har 0 koll haha

    tacksam för tips 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish