Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriseradeShoppingSkönhet

Nya produkter i min ägo

Inlägget innehåller annonslänkar

Måste visa er lite nyinhandlat i mina skönhetslådor här hemma.

Börjar med denna härliga produkt som jag har läst SÅ mycket gott om. Denna ska ta bort friss och göra håret suuuuperglansigt. Läste lite recensioner om den och kände att jag måste testa. Har ni provat? Ni hittar den HÄR.

Ett superdyrt serum men om det gör sitt jobb så ska det ju vara värt sitt pris om jag har förstått rätt. Läst om detta så mycket och velat ha det men känt mig för snål! Den summan för ETT serum liksom. Men jag kände till slut att jag bara måste prova så det ska bli roligt att göra det. Ni finner det HÄR.

Denna foundation är ett måste i min sminkväska och den täcker så bra och blir så fin på huden. Luktar dock SPACKEL, haha. Men det är så värt det för den är verkligen g r y m! Min var slut så behövde en ny. Ni hittar den HÄR.

Och denna parfym har jag varit sugen på att prova länge! Älskar Escadas dofter och denna blev inget undantag. Så söt och fruktig och behövs bara ett sprut för att det ska dofta mycket. Doftar typ hallon och blåbär! Älskar! Finns HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    Ja ibland vill man prova lite nya produkter. Vi har bakslag i stockholm med snö. Typiskt sverige ena dagen+ 11 sedan minus och snö.😂 Men friskt luft får man. Ha en fin vecka och kramis. 😊 🍒🍉🍒🍉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish