Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag igen

Inlägget innehåller reklam för Stronger

Hej fina ni och god morgon! <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men är SJUKT trött. Bestämde mig för att ta min ”ordentliga” dusch igår kväll och det tog mig fram till midnatt. Efter det bestämde jag mig för att plocka ur diskmaskinen och fixa med lite jobb så det slutade med att jag var vaken till 02 typ. Och så upp med barnen strax innan 07 då för att köra till skola och förskola, haha. Men sova kan man göra sen! Kanske tar mig någon nap i eftermiddag om det behövs.

Idag står jobb på schemat och vi ska filma och fota lite barnrelaterade produkter vilket känns superkul! Ska också gymma och umgås med min bästa vän ikväll! Ser så mycket fram emot det. Har inte solat solarium på flera, flera månader och jag VET att det är dåligt men ibland får man väl!? Får köra ordentligt med spf i ansiktet så att mina pigmenteringar håller sig borta. Men behöver lite värme och lite fakesol känner jag =) Vi ska också åka till en mataffär som vi båda har längtat efter att gå runt i och så ska vi gå runt där i luuuugn och ro, haha. Hur kan man uppskatta sådant egentligen!? Känner mig så gammal när jag ser fram emot en barnfri timme i en mataffär. Men så är det iallafall. Visar allt ”roligt” jag inhandlar imorgon om jag hittar något!

Har förresten just nu ett samarbete med Stronger på instagram och min kod GABRIELLA20 ger er 20% rabatt på alla ordinarie priser. Dom har sjukt mycket fina seamless set som jag verkligen älskar! Verkligen värt att spana in hemsidan HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish