Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

20% hos Apotek Hjärtat

Inlägget är betald reklam för Apotek Hjärtat

Är så glad över att få fortsätta mitt samarbete ihop med Apotek Hjärtat. Dom har ett brett sortiment med allt från hårvård till makeup till allt du behöver vid förkylning + mycket, mycket mer. Kika in på hemsidan HÄR för att se utbudet.

Just nu kan jag med min kod GABRIELLA20 erbjuda er 20% på ett köp över 400:- hos Apotek Hjärtat =) Gäller till 31/3

Idag tänkte jag ge er tre fina tips från deras hemsida. Jag är ju verkligen en trogen kund men dessa tre grejer är nyheter även för mig som jag har klickat hem och ÄLSKAR.

Först ut så tänkte jag tipsa om denna handkräm som är wow, wow, wow. Bästa jag har testat och jag menar det verkligen. SÅ fet men går in i händerna så snabbt. L´Occitane är ju kända för att ha fantastiska produkter och detta är deras ikoniska handkräm som jag hade hört och läst så mycket gott om innan jag själv beställde. Den är berikad med sheasmör, mandel, honung och kokosolja och doftar sååå gott. Finns HÄR. Finns också i mindre tub om man vill prova innan man inhandlar den stora (tips!).

Sen har vi denna funktionslatte som är så god. Renée Voltaire gör ju så bra produkter som jag har använt i flera år men just denna var ny för mig. Med gurkmeja och adhwagandha är den rik på fiber samt innehåller vitamin B12 som bidrar till immunsystemets och nervsystemets normala funktion. Jag blandar den med skummad havremjölk och njuter. Smakar kardemumma och kanel bland annat. Finns HÄR.

Sist måste jag tipsa om denna kaka som är gjord på bland annat glutenfria havregryn. Sockerfri och ett perfekt mellanmål till sig själv eller barnen. Dessa kakor finns i flera smaker men just denna finner du HÄR.

Glöm inte att min kod GABRIELLA20 ger er 20% på ett köp över 400:- hos Apotek Hjärtat. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR. Gäller fram till 31/3.

Inlägget är betald reklam för Apotek Hjärtat

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish