Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej på er <3

Hoppas att ni mår bra! Fredag redan och denna vecka har gått så sjukt snabbt. Tycker alltid att det går snabbare när jag har dom stora barnen. I helgen står massor med mys på schemat och barnen tyckte att vi absolut skulle ha helkväll med Let´s dance och massor med gott så så får det bli. Har inte kollat på det sedan jag var typ.. liten!? Så blir kul med en liten nostalgitripp, haha. Kollar ni på det?

Annars ska vi umgås med vänner, Jolie ska på kalas och Jason på basket”turnering” och fotboll. Så det är full rulle hela helgen lång. Ska försöka klämma in träningspass däremellan med då det verkligen är något som får mig att må så otroligt bra. Får ett helt annat lugn i kroppen resten av dagen om jag kör lite gym på morgonen.

Pannkaksmiddag är bästa middagen! Barnen var inte missnöjda direkt =)

Alltså hur söt!? Min bebis <3 Så smidigt när man kan se honom i spegeln såhär. Jag byter lite mellan att sitta fram (så länge han är nöjd) och att hoppa bak till mittenplatsen och amma direkt han blir på dåligt humör.

God lunch! Man får unna sig lite mer utemat vissa veckor när alla är trötta och precis har vaknat till liv igen efter långdragen förkylning. Dom där små glimtarna i vardagen som att slippa äta matlåda eller laga lunch gör så mycket. Vardagslyx.

Mina barn <3 Så lycklig över att ha alla tre hemma denna vecka.

Har lyxat lite med bad! Att bada är ju verkligen också vardagslyx nu med tanke på elpriserna. En av deras höjdpunkter på veckan är helt klart att få bada med badbomb!

Läsa bok har vi gjort varje kväll! Snart dags att förnya böckerna på biblioteket igen. Tycker det är så mysigt att åka dit tillsammans och låna nya böcker.

Lite nackträning med Diddi. Ni måste förresten hjälpa mig! Vi har ju en rätt stor och knubbig bebis (så go!!) och hans veck blir ju väldigt djupa på vissa ställen. Rengör alltid noga i ljumskarna och armhålorna osv då det lätt blir ”unket” där annars. Men under hakan!? Hur gör man!? Hur har ni andra med knubbiga bebisar gjort. Känns som att stället under hans haka aldrig får luft mer än när han ligger på mage och lyfter på huvudet. Börjar liksom lukta lite unket där på typ en halv dag om man inte tvättar och torkar och smörjer osv osv. Såg även nu att det har blivit lite rött och irriterat längst, längst in som ni ser på översta bilden.

Lite nytt! Tog bort ”trådarna” runt vaserna. Blev så fint utan!

Håller på att flytta runt lite för att se vad som passar och inte där uppe. Inväntar några paket till och även nytt överdrag till soffan + lite kuddar osv. Tror det kommer att bli som ett nytt rum!

Och så dessa söta nya små skålar! Perfekt till over night oats som jag äter var och varannan dag!

Önskar er en fin fredag och en lika fin helg. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Evelina

    Jag hade samma problem med min bebis. Han hade i princip ingen hals, bara en massa dubbelhakor. Det som hjälpte var att morgon och kväll torka rent, badda torrt och sen ett tunt lager potatismjöl på. Använde en liten sminkborste att pensla med. Detta funkade överlägset bäst av alla krämer och salvor jag testade.

  2. Mathilda

    Åh vart har du köpt spegeln till bilen? Jag är på jakt efter en men vet inte vilken jag ska köpa, vore så tacksam för tips 🥰

  3. Lina

    Babypuder i alla djupa veck. Fungerar alldeles utmärkt på halsen. Lägg honom i knät och lyft upp hakan samtidigt som man skyddar hans mun från att få puder i sig. Ibland kan det vara bra att hjälpas åt båda två för att komma åt ordentligt. Potatismjöl ska fungera likadant men har aldrig provat.

  4. Louise

    Hade samma problem när min mellantjej föddes och då var det dessutom sommar och 30+. Fick tipset att försöka lufta så mkt det går, men sen tipset om en kräm som är FANTASTISK. Silon heter den. Inityol är mycket fetare och lägger sig mest i vecken. Silon hjälpte vätskande sår över natten.

  5. Amanda

    Min treåring var oxå en riktig knubbis när han var mini🥰 han fick ligga på mage ofta och lufta halsen, fick torka honom med våtservett eller ljummet vatten för å få bort ”kletet” sen tycker jag det var bättre med puder än kräm för att hålla det torrt😊💕

  6. Kajsa Hansson

    Har haft väldigt runda och goa bebisar (tom större än din 😍) och vi har kört med potatismjöl i alla veck. Tagit det vid varje blöjbyte 😊 babypuder innehåller tyvärr inte så bra ingredienser och är inte bra att andas in

  7. Pernilla Nilsson

    Vi har också en go & knubbig bebis 😍 Har du testat stryka ett tunt lager Inotyol där? Sätt en dutt på handen & stryk ut & sen duttar du lite där under 😊

  8. Frida

    Snalla gor ett “what eat in a day” inlagg nu nar du ammar. Behover matinspiration och din ser alltid sa god ut! Ha det bast, din blogg ar sa mysig. Sa glad att du bloggar igen ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish