Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder

Lite bilder från senaste i kamerarullen som jag inte har hunnit lägga upp här:

Hur gullig!? Hej älskling! Så mysigt att han kan ”sitta” upp nu, haha. Gissar på att han väger typ 8 kg nu. Vi ska till BVC denna vecka så blir spännande att se. Tremånaderskontroll redan!? Hur fort går tiden!?

Jag är besatt. Alltså BESATT. Har ni ett naked juice bar där ni bor så måste ni prova ”shakin chocolate”! Har älskat den sedan jag var gravid nu tredje gången och kunde ha sådana sjuka cravings efter denna. Den smakar choklad men samtidigt syrligt från apelsin, mhmm. Så fräsch och god.

Hängt hos en av mina bästa vänner, beställt Max-mat med foodora och bara gosat och snackat skit. Kvalitetstid när den är som bäst!

Bakat nyttig chokladkaka och nyttiga chokladbollar. Känns så töntigt att skriva ”nyttiga” men ni fattar. Dom är alltså utan tillsatt, vitt och vanligt socker. Inget mjöl heller. Chokladkakans recept finns HÄR och chokladbollarna som jag ”uppfann” när Jason skulle fylla ett år men som fortfarande är stående favoriter finner ni HÄR. Smakar precis som vanligare fast typ godare.

Haha, alltså detta tvättberg är en så never ending story. Här är all ren och torkad tvätt som jag tog tag i igår. Så SKÖNT att det är över nu och att nästa vikning sker om.. några dagar? Haha..

Haft min bästa vän här för lite babbel och mys! Halva natten satt vi uppe och babblade. Och vi hade en pratglad bebis vid vår sida med, haha.

<3 <3 <3

En älskling i Jasons gamla pyjamas från Livly. Jason var en stor bebis men hade denna när han var typ fem månader. Denna lilla gubbe kan ha den nu ;p Jag är bra på att göra stora ungar tydligen.

Ätit favoritlunch på favoritställe! Har dock svårt att motivera 159:- för denna sallad. Hur kan ALLT vara så dyrt nu!? Hur överlever man? Hur överlever ni? Hur tänker ni kring ekonomi, utemat, matlådor, el, bensin – allt? Är ni stressade?

Stekte pannkakor under lördagskvällen bara för att jag kan, haha. Så gott med hallonsylt och vispgrädde. Mhmmm. Kommer att vara en stående helgfrulle hos oss nu och vet att barnen här hemma är gladare än gladast över det. För er som har missat så hade jag inte stekt en enda ”vanlig” pannkaka i mitt liv förrän en av mina närmsta vänner kom hit och lärde mig för någon vecka sedan ;p

Fick detta besked. Från att ha AIS till detta liksom. Från att allt var så akut till att det plötsligt inte är det. Inte just nu iallafall. Känner mig så tacksam. Är dock lite stressad över att jag har högrisk-HPV. Vet att majoriteten av alla som är sexuellt aktiva har någon form av HPV men just att ha HPV 18 eller HPV 16 är en stress. Tror att jag har den sistnämnda. Frågade er på instagram hur länge det tog för er att läka ut HPV och för vissa tog det typ upp till 10 år.. Läkaren sa att det oftast tar upp mot två år. Men hur funkar det om man har en partner som också har det då? Ger man det fram och tillbaka till varandra hela tiden då eller? Då blir man ju aldrig av med det? Och tänk om jag fortsätter ha cellförändringar i all evighet som blir höggradiga så att tappen till slut inte finns efter alla koniseringar? Haha, oj så mycket tankar och frågor jag har kring detta. Men ja, jag är så tacksam över att jag fick så bra och snabb vård under min graviditet. Och att allt är okej just nu. Vill hoppas att min kropp läker ut detta virus så småningom iallafall. Kan tillägga att jag inte har varit med särskilt många män (då jag som ni vet levde i ett förhållande i tio år och sedan träffade i princip samma kille under min singeltid innan jag träffade min nuvarande man) men ÄNDÅ har jag dragit på mig HPV av högriskvariant. Tjejer – gå på era cellprover! Det kan rädda ert liv. Och jag visste inte ens att HPV fanns! Hade jag vetat det jag vet nu hade jag typ använt kondom även i relation ;p Tycker det känns sjukt äckligt med alla dessa virus som finns. Och ja, jag vet att typ alla som har haft oskyddat sex har någon variant av HPV men känns ändå lite äckligt. Var tredje kvinna i 20-årsåldern bär på ett högrisk-HPV-virus så tjejer GÅ PÅ ERA CELLPROVER! Ni vill inte göra samma resa som jag har gjort eller ännu värre – få invasiv cancer. Cellproven är så smärtfria och enkla även om det kan kännas lite jobbigt.

Har hunnit ta ett till hål i örat som nu har börjat läka. Det nya är det som sitter närmast ansiktet. Är så nöjd!

Min lilla Jolie!! <3 Och Jason bredvid med, haha. Idag får jag hämta hem dom! LÄNGTAR!

Kommentarer

  1. A

    Jag tycker att media ska sluta skriva om sex på det sättet dom gör också…*så blir du av med oskulden* osv..hetsar unga tjejer till att man måste ha sex tidigt för att bli populär…sen är det alltid rubriker om hur man ska gå ner i vikt och några sidor längre fram är det matrecept. Kvinnor kan verkligen känna sig fel och ful väldigt lätt och man måste ha ett starkt psyke för att inte bry sig.

  2. Mia

    Hej ja vi har den baren. Bara köpt urstarka shotts med ingefära. Ska prova chokladdrycken. Älskar apelsin och chokladsmak ihop. Vi hade frozen yoghurt men tyvärr finns den inte kvar. Var också jättegod med mango och andra frukter på. Ha en bra vecka. kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish