Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Inlägget innehåller reklam för NA-KD

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår helt okej! Somnade vid 20-tiden igår och sov till typ 11. Behövde verkligen det!

Blev en sådan här lunch igår! Potatisgratäng med vegofärs och sallad. Blev så inspirerad att jag handlat hem alla ingredienser för att kunna göra egen hemma. Perfekt matlådemat ju! Återkommer med recept om det blir bra.

Dags för blöjbyte så jobbet fick hamna lite på paus. 

ÄLSKLING <3

Och förlåt för spamm av bebisbilder men kan inte låta bli =) Dessa är också från igår!

Och ikväll kommer ett samarbete med NA-KD upp på min insta story. Men vet att många av er som läser här inte har instagram så tänker att jag kan dela den här med ifall ni är sugna på att klicka hem något. Koden joss ger nya kunder 30% rabatt på allt och 15% rabatt för befintliga kunder. Gäller även på rea! Ni kommer till hemsidan HÄR. Gäller i 48 h från nu.

Kommentarer

  1. Mia

    Vilka fina kläder. Prova soleros glass med passionsfrukt. Gud vad god den är. I dag sol i stockholm och snart blir det varmare också. Längtar supermycket efter påsken och värme. kramis. 😊😇😊😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler