Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Juice

Har äntligen gjort min favoritjuice igen! Apelsin, morot och ingefära. Brukar ha i gurkmeja med då det är så hälsosamt men orkade inte nu då det verkligen färgar av sig på ALLT om det råkar komma i kontakt med något.

Perfekt att bara dricka som den är eller ha i smoothies.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler