Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gos

Känns som att det inte händer så mycket på dagarna mer än vardag och bebbemys. Skulle kunna ligga med honom på bröstet dag ut och dag in. Här kommer lite bilder från förra torsdagen som jag inte har visat än.

Lillebror sover i puffen i vanlig ordning. Denna pyjamas är från när Jason var nyfödd och fläckarna ska vara där. Det är alltså inte matfläckar eller smuts. Men det ser verkligen ut så ;p Jag vet. När jag tog fram den först trodde mannen att den var jättesmutsig och kollade på mig som att jag var knäpp som ville att han skulle klä vår son i den, haha.

Denna spegel inhandlades förra veckan.

Amma, amma, amma.

Älskar mitt ljusgrå mysset! Hade tänkt ha med det till förlossningen och BB men det blev aldrig av för insåg att jag skulle blöda igenom det på typ fem minuter.

Gos med min minsting.

Ett snabbt mellis jag gärna äter nu är vaniljkvarg och blåbär.

Kommentarer

  1. Tessie - fyrabarnsmamma ♡

    Åh så mysigt med bebisgos! Den där allra första tiden är det mysigaste i världen ♡ Min lilla är redan 7 månader och tiden går sååå fort. Vad roligt med den vita pyjamasen (med icke-fläckar), jag hade en precis likadan till min första dotter som sedan alla syskonen efter har fått ha. Den är dock helvit 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler