Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

En natt för bara oss

Vi unnade oss en liten ”staycation” nu i helgen. Blir nog vår sista natt utanför hemmet på väldigt länge. Iallafall utan bebis. Först kändes det lite bortkastat då jag är så ”tråkig” just nu och mest bara vill ligga ner och vila men vi gjorde det bästa av det. Åt trerätters middag, satt i bastun en stund och parkerade oss sedan i hotellsängen med en stor godispåse och såg serier resten av kvällen. Var verkligen otroligt mysigt att se något annat än hemmets fyra väggar för en stund och gav mig så mycket positiv energi och glädje. Vi bodde på Björkuddens hotell i Kramfors vid Höga kusten och det är ju inte allt för långt bort från där vi bor. SÅ mysigt och välbehövligt och jag kommer att leva på den kvällen som vi fick länge. Är så tacksam att vi kunde ta oss iväg en sista gång ihop.

Helt fantastisk utsikt, god mat och verkligen lugn och ro och naturnära! Hit kommer vi att åka tillbaka fler gånger när vi har barnvakt framåt i tiden.

Kommentarer

  1. Sandra Tellberg

    Åh där var jag och killen för några veckor sedan. Allt var faktiskt suveränt, hade inte varit där innan. Kan verkligen rekommenderas. Lite kallt på rummet dock om man ska klaga på nått, jag sov naken och vaknade som en snögubbe ha ha.

  2. W

    Skickar dig massa styrka nu inför sista veckorna! Har samma ”deadline” som du fast jag är inte gravid, men om 3 veckor har jag förhoppningsvis klarat 4 tentor! Drunknar i plugg men tar en paus här inne 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish