Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Bebben i magen

I slutet av denna vecka är vi ju inne i vecka 38 och jag har inte läst färdigt boken ”föda utan rädsla” ännu. MÅSTE ta tag i det för vet hur bra verktyg den innehåller och hur mycket den har hjälpt mig inför varje förlossning. Så denna vecka ska det läsas, läsas och läsas. Ska jag dela med mig av mina bästa tips inför en förlossning och under en förlossning nu i veckan?

Det är annars såååå mycket tankar just nu i mitt huvud. Oroar mig över bebisen och hur han mår, om han är frisk, hur han kommer att se ut.. Vi gjorde ju ett till tillväxtultraljud och barnmorskan kunde se att vår lilla kille har massor med hår på huvudet. Vi försökte få till lite 3D-bilder igen men det gick inte då han ligger med ansiktet mot min rygg och huvudet nedåt och har gjort i nästan två månader nu, haha. Tror iallafall att han kommer vara hur gullig som helst. Åh, vad jag längtar nu. Hoppas verkligen att allt ska gå bra!

Dessa bilder fick vi ju till i vecka 28! Hur gullig liten!?

Och här ser ni mig och mannen som små. Vi var ändå ganska lika va!? Blir kul att se hur en blandning av oss kommer att se ut.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish