Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tre

Onsdag

Hej fina ni!

Känns så trevligt att jag har orkat kika in en stund här varje dag såhär långt denna vecka. Absolut inte som vanligt (jag vet) men ändå lite kul att slänga in en liten uppdatering åtminstone.

Hur mår ni? Jag har legat i soffan större delen av dagen men har fått lite tvätt gjord + bytte sängkläder i vår säng. Det var ett tillräckligt projekt för mig idag, haha. Åt middag med mannen framför tvn också.

Blev köttfärssås med massor av västerbottensost och sallad idag. Och så unnade jag mig julmust till också. Har sådana cravings på det nu! Nu är vi ju halvvägs mot vecka 37 med bebisen i magen dessutom och på lördag är det ännu ett steg närmre i och med ny vecka.

Måste visa er vad maken har inhandlat till kontoret såhär långt förresten! Mattan är såå fin och passar perfekt där uppe, gardiner och takskenor från IKEA, lite smått och gott som RUSTA (som jag har valt ut) + en större hylla från IKEA i svart stål som ska stå mot en av väggarna. Sedan har jag kikat på nätet efter en stor och fluffig fåtölj/puff och jag hittade den perfekta! Den ska klickas hem snarast.

Är för övrigt så glad över att han orkade ta sig an barnrummen trots att det har varit mycket annat med barn, jobb, graviditet osv senaste månaderna. Detta rum blev verkligen drömmigt fint! Det är typ 90% klart men ska visa er det slutgiltiga resultatet och mer ingående bilder när allt känns färdigt. Vi har nu också måttbeställt en marmorskiva till deras tv-bänk, mannen ska sätta upp lite tavlor och så är det andra små inredningsgrejer som jag vill ska få komma på plats med.

Önskar er en fin kväll! Jag ska ligga i sängen, äta choklad och sedan sova tidigt. Är så sugen på allt som är onyttigt nu och jag tror att det är kroppen som laddar upp inför förlossningen. Vill äta saker med MYCKET kolhydrater och socker. Choklad, pizza, hamburgare, pommes, chips, pasta, mackor.. Jag äter ju väldigt sällan sådant i vanliga fall då jag tycker om annan mat mer. Det är gott ibland men inget jag önskar varje dag vanligtvis. Mår väldigt illa när jag äter allt som jag nämnde med så blir ju ingen bra kombination med att kroppen ber om det men att jag sedan vill spy av det. Försöker hitta ett mellanläge men det är svårt, haha. Kram/G

Kommentarer

 1. Kajsa

  Försöker hitta dom svarta ljusstakarna du har på ditt matbord, vart är dom ifrån? Vill minnas att du gjort ett inlägg om dessa innan 😍

 2. Annelie

  Hade också craving på julmust och hembakade lussekatter! Läste att ämnen i julmust underlättar förlossningen, som med dadlar, så drack sjukt mkt i tre veckor! Och jag hade en enkel förlossning och hon kom i vecka 39!:)

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Possler

   Stek röd lök och morötter i olja och tillsätt sojafärs. Pressa i vitlök och krydda med grillkrydda, örtsalt, svartpeppar, örter. Tillsätt umamibuljong, ajvar, krossade tomater, creme fraich, soja och låt koka ihop! <3 Servera med pasta och västerbottensost + sallad, kram

 3. Ida

  Tycker du är grym som har orkat denna tuffa graviditeten Gabriella! Och att du dessutom har orkat underhålla oss på sociala medier är sjukt grymt också. Det hade inte jag orkat när jag var gravid och då mådde jag ändå bra 😂 nej gud, ge dig själv lite cred för allt du gör! Vi hejar på dig och snart är du i mål 😍 kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting