Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Blackweek hos Jotex

Inlägget är betald reklam för Jotex

Hej fina ni!

Mitt samarbete med Jotex fortsätter och jag älskar typ ALLT på deras hemsida så det är en riktig ära. Nu är det ju Black Week som är i full gång och Jotex har grymma erbjudanden med upp till 70% på olika produkter varje dag. Hur bra!? Erbjudandena kommer att hänga ihop med olika rum så är det så att ni har suktat efter något särskilt till exempelvis badrummet eller köket så kan ni spana in hemsidan lite extra under dom 24 timmarna för att kanske lyckas fynda era favoriter till dom rummen!

Idag är det måndag och fokuset för denna dag ligger på vardagsrummet! Finns mängder med fina möbler, belysning, gardiner och inredningsdetaljer att fynda. Här nedan visar jag er några utav mina favoriter.

Jag har SÅKLART en rabattkod att dela och min kod GABRIELLABW22 ger er 30% rabatt + 10% extra rabatt på röda priser!! Koden är giltig till 27/11 och gäller inte på elektronik. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Börjar med att visa er dessa helt underbara krokar! Är helt förälskad i dom och dom finns i flera färger. Passar lika bra i hallen som i barnrummet som i sovrummet eller vardagsrum! Sjukt snygg inredningsdetalj som verkligen har det lilla extra. Ni finner dessa HÄR.

Och så har vi denna som verkligen ger en mysfaktor. Älskar att man kan ha ett ljus på väggen såhär i höst och vintertider. Ni hittar ljushållaren HÄR.

Men alltså denna!? Den är för fin! Perfekt att vila fötterna på när man ligger i soffan eller som en extra sittplats i vardagsrummet när man har besök. Finns HÄR.

Och så har vi dessa ramar som är så mjuka och gosiga. Så fina i alla rum i hemmet men kanske extra fina i ett sovrum eller vardagsrum. Finns HÄR.

Denna korg är så kvalitativ och rymmer lagom mycket. Ni hittar den HÄR.

Och sist men inte minst måste jag visa er denna ljusstake som finns HÄR. Sedan har Jotex sjukt mycket fina ljus också i olika färger och varianter. Tycker att detta var så fint och annorlunda. Finns HÄR.

Förresten! Kolla dessa söta galgar här nedan! Hur fina!?

Ni hittar dessa HÄR.

Och detta soffbord står högst upp på min önskelista just nu. Finns HÄR.

För att inte tala om denna soffa. Älskar färgen, modellen och materialet. Ni finner den HÄR.

Glöm inte min rabattkod GABRIELLABW22 som ger er 30% rabatt + 10% extra rabatt på röda priser!! Koden är giltig till 27/11 och gäller inte på elektronik. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Inlägget är betald reklam för Jotex

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler