Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fixa julklapparna hos parfym.se

Inlägget är betald reklam för parfym.se

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag vill passa på att tipsa om att en parfym ALLTID är en fin julklapp att ge bort. Parfym.se har ju allt när det kommer till doft men även makeup, hårvård och hudvård!

Med min kod gabriellasdoft så får ni 15% rabatt på ordinarie priser och 5% extra på redan nedsatta priser. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR

Jag tycker som sagt att en parfym är den perfekta julgåvan för vem vill inte dofta gott!? Och det finns ju så mycket dofter att välja bland på hemsidan.

Parfymen här nedan har jag varit nyfiken på så länge då jag har läst och hört så mycket gott om den. ”Alive” från HUGO BOSS är en doft för modiga kvinnor – skapad av kvinnor! Älskar det. Och jag fastnade verkligen för doften direkt. Den är söt och sprudlande och om ni spanar in betygen på hemsidan så ser ni att jag inte är ensam om att tycka så. Rekommenderar den varmt! Denna parfym påminner mig mycket om tiden som jag pluggade till mäklare. Känner mig så självsäker och stark när jag bär den. Det är sjukt att en parfym kan göra så mycket för självförtroendet =)

Ni hittar parfymen HÄR

Basnoter: Ceder, Olivträ, Sandelträ, Träiga noter

Mellannoter: Sambac-jasmin, Timjan

Toppnoter: Kanel, Madagascar Vanilla, Plommon, Svarta vinbär, Äpple

Och så måste jag tipsa om en klassiker för männen! Denna parfym nedan är så otroligt fräsch med sina inslag av citrus. Inte alls tung utan väldigt lätt och härlig. Förstår varför den är så omtyckt och populär. Även här rekommenderar jag att läsa betygen på hemsidan -dom säger ganska mycket om hur otroligt gott den faktiskt doftar.

Basnoter: Ceder, Olivträ, Sandelträ, Vanilj, Vetiver

Mellannoter: Kanel, Mahogny, Nejlika

Toppnoter: Bergamott, Citron, Ekmossa, Geranium, Plommon, Äpple

Ni hittar parfymen HÄR.

Perfekt julklapp till man/pojkvän, pappa eller bror. Och en klassiker som är omtyckt av dom allra flesta!

Kika in hos parfym.se och spana in utbudet och glöm inte att min kod gabriellasdoft ger er 15% på hemsidan samt 5% extra på redan nedsatta priser. Passa på att inhandla era julklappar till nära och kära eller varför inte skämma bort dig själv lite extra med en ny, spännande doft!? Ni kommer till hemsidan HÄR

Inlägget är betald reklam för parfym.se

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Älskar din blogg,! Vad heter den herrparfymen som du tipsade om för ett tag sedan på Instagram och alla blev helt tokiga för den var så god? 😅 På jakt efter en ny till sambon 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler