Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Här hemma är det som vanligt MEN jag kan äntligen gå igen då höften inte är låst längre! Är så otroligt lycklig över det.

Har verkligen inte hänt något alls sedan vi hördes sist. Spenderar mycket tid i sängen och soffan. Vilar, sover, äter, vilar lite till.. =)  Bara fem veckor kvar nu tills bebben är beräknad och jag LÄNGTAR ihjäl mig! Nu är vi så nära mål! Det som har förändrats mest senaste veckorna är nog att jag har blivit med positiv just för att det är så kort tid kvar. Känner att det ger mig lite extra kraft till att fortsätta vara gravid den korta tid som faktiskt är kvar.

Har haft sjuka barn här hemma så vi har mest bara myst och vilat tillsammans. Har låtit barnen pyssla massor för att jag inte kan eller orkar underhålla dom som vanligt och det har varit väldigt uppskattat. Mannen har ju varit med dom en del men han jobbar typ 24/7 nu också och sitter mycket inne på vårt kontor här i huset. Tror iallafall att det blir en och annan pyssellåda i julklapp till Jason och Jolie! Finns ju så mycket roligt pyssel och nu är dom ju så pass stora att dom kan sitta själva och hjälpa varandra. Verkligen ett bra tidsfördriv och så mycket bättre än att kolla på film eller spela på mobilen.

Här ser ni lite från dagens pysslande! Dom har målat tröjor som vi fick hemskickade i ett bud ihop med textilpennor och så har dom fått skrapa fram var sitt dinosaurie-skelett. Sedan har båda barnen ritat och pysslat med loom bands med. Har varit en riktigt kreativ och extremt skärmfri dag för dom trots VAB.

Och på tal om pyssel så tog Jason hem denna supersöta igelkott från fritids här om dagen.

Vi har gjort läxa ikväll också. När mamma är gravid och mår dåligt så får man göra den i soffan trots att det inte är det mest ergonomiska ;p Det var faktiskt hans egna förslag gulligt nog.

Finns det något gulligare än små fötter!? Och hennes fötter är ju inte ens speciellt små längre, haha.

Min nya craving!

Och kvällsfikasuget är enormt just nu! Är ofta väldigt hungrig på kvällarna men kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket bebis växer nu i slutet. Här åt vi fröknäcke med grönsaker, örtsalt och citronpeppar + fruktsallad med vaniljkesella. Kvällsmyset är just nu det bästa jag vet på hela dagen för övrigt. Vi ser alltid Robinson innan vi ska sova. Följer ni också det?

Och denna säsong är ju igång igen! Städar med denna och ytdesinfektion. Sedan har jag ju typ 10 städmedel till men denna på bilden är standard för säsongen. Går att använda till allt! Sprayar viruseptin i näsan med för vill så gärna inte bli sjuk nu.

Såhär såg det ut här i Umeå för ett par dagar sedan och vi har fortfarande minusgrader periodvis under dagen. Mannen tog denna bild när han var ute! Visst var den fin!? Gillar ändå snö mer än slask och regn. Blir så mycket ljusare ute med.

Två älsklingar <3

Dagens frulle!

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Charlotte Sundström

    Vilken underbart fin pyjamas, är det geggamoja? Hur är de i storleken? Vilken storlek har din dotter och hur långt är hon?
    Hon hade en lurvig dress i ett senare inlägg, vart kommer den ifrån?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish