Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra. Jag har sovit i princip hela dagen. Har så jäkla ont i höften och kan knappt sova på nätterna! Dagtid är det lite lättare av någon anledning. Bokade tid hos en osteopat idag och ska ringa sjukgymnast imorgon nu. Om jag ska vara gravid i typ sju veckor till så kan det ju underlätta att kunna gå lite bättre än vad jag kan nu iallafall.

Annars så har vi fått vinterdäck på bägge bilarna, barnens rum har blivit rejält urstädade (nu är dom strax helt klara så att jag kan visa er!!) och ikväll ska vi på Jolies föräldramöte. Sedan är det väl sängläge som väntar som vanligt för min del.

Vet ni vad jag har fått världens cravings på!? Dom där saffransbullarna med fyllning som fanns på Circle K förra året. När kommer dom in igen!? Måste ha och orkar absolut inte baka själv som det ser ut just nu, haha.

Fick låna hem barnen en kort stund igår och köra lite dansstopp och äta glass. Var så mysigt! Längtar tills måndag när dom kommer hem igen.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. J

    Jobbar på Circle K och om det är saffransmunkarna du syftar på har vi inte dem iår! Det som finns i saffransväg är lussekatter, saffransfläta och en saffransbulle som är ny för iår! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish