Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hej på er fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår okej men kan inte gå eller stödja alls på ena benet. Är SÅ drygt. Vad gör man? Vet att jag hade exakt samma problem när jag väntade Jason och att jag då gick till både naprapat, kiropraktor och osteopat. Kan knappt gå alls nu utan att halta och varje steg är så fullt av smärta. Blir så ledsen..

Annars är det samma visa som vanligt här hemma.. Vila, vila, vila.

Här spenderar jag majoriteten av min tid tyvärr. Blir så uttråkad och deppig av det men mår samtidigt för dåligt för att kunna göra så mycket annat.

Barnrummen tar ju form sakta men säkert och just nu håller mannen på att skruva på knoppar och handtag som har inhandlats. Blir svart! Kommer att bli sjukt fint.

Lilla Jolie hjälpte till med att måla barnens lilla tvbänk. Dom kommer att ha två sackosäckar mitt emot tv:n där dom kan sitta och spela på sitt Nintendo och se film.

Har ju blivit ett par svängar till IKEA och jag har varit med på en iallafall ;p Fick sitta i vagnen medan mannen körde runt mig för kan som sagt inte gå alls typ.

Idag fick jag intravenöst järn och det gick bra! Var ju så orolig för att få en missfärgning på armen av droppet (då många av er skrivit att ni har fått det) och barnmorskan som bokade in mig sa att jag får nämna det lite extra i så fall så att dom kan dubbelkolla kärlet ordentligt. När vi väl kom på plats fick jag prata med en så kall barnmorska och allt kändes bara SÅ fel. Ville springa därifrån. Sa att jag var orolig och frågade om biverkningar osv och det kändes nästan som att hon tyckte att jag var löjlig (vilket hon såklart får tycka men man kanske inte ska visa det utåt) så det slutade med att jag faktiskt bad om att få någon annan. Vilket jag fick! Och det kändes mycket, mycket bättre. Har ni vågat byta barnmorska/läkare någon gång? Jag har faktiskt gjort det förut med både gällande mig själv och barnen när jag har känt att kommunikationen inte hat fungerat eller att något annat inte har känts bra.

När jag kom hem så var jag sååå sugen på varma mackor. Gjorde med färskost med kantarellsmak, tomat, babyspenat, riven ost, örtsalt, peppar och oregano. Så gott!

En liten glimt av barnrum nummer två på övervåningen.

Och bebben har fått en garderob till sina kläder. Hade inte köpt allt för mycket kläder till bebben men vips grävde jag i en kartong som vi hade i förrådet och hittade mängder med sparade bebiskläder från när mina andra barn var små.

Och skåpet som har stått tomt har fyllts med små bebisgrejer. Knopparna på detta skåp byts också ut nu ikväll från guld till svart. Så fint!

Hur gulligt var inte detta!? Kunde inte motstå för älskar ju allt i teddy, haha.

Sängkläder har barnen fått till sina sängar!

Annars äter jag mycket bananpannkakor med blåbär och björnbär just nu! Det är så gott. Lite honung och turkisk yoghurt som topping med.

Önskar er alla en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella,

    Hoppas att du har haft en fin vecka hittills! 🙂

    Undrar vart den vita krukan med svarta prickar på (den i dina barns rum) kommer ifrån? Tack!!

    /Sara

  2. Sarah

    Jag önskar att jag hade vågat byta barnmorska på BB då personkemin inte fungerade alls.. Däremot har jag bytt BVC-sköterska för mitt första barn, kändes så bra när jag fick byta till en annan!

  3. Becka

    Önskar att jag vågar byta bvc-sköterska när sonen var liten. Jag mådde så dåligt och ångrar mig nu i efterhand. Även en barnmorska vid förlossningen önskar jag att jag bett om att få byta. Men det är så olika hur man upplever det. Min man tyckte BVC-sköterskan var toppen och min mamma som var med på förlossningen (min man var också med) gillade den barnmorskan jag verkligen inte gillade. Bra gjort! Heja dig!!

  4. Matilda

    Har du en massagepistol? Det hjälpte mig så mycket att massera med en sån i punkter och flera gånger om dagen i perioder. Då kunde jag gå igen. Kan vara värt att testa.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish