Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Apotek Hjärtat och Rosa Bandet

Inlägget är betald reklam för Apotek Hjärtat

Hej fina ni!

Äntligen dags för ett nytt samarbete med Apotek Hjärtat och denna månad känns det extra fint och viktigt att få jobba ihop med dom då dom i sin tur jobbar ihop med Rosa Bandet. Apotek Hjärtat är Huvudsponsor till Cancerfondens rosa bandet-kampanj. Jag tror att dom allra flesta av er vet vad som ligger bakom Cancerfondens rosa band men för er som inte gör det så kan jag kort sammanfatta att det är en internationell symbol för kampen mot bröstcancer och genom att köpa ett Rosa Band så bidrar man till cancerforskningen. Och det uppmärksammas ju extra mycket just denna månad!

Jag har som vanligt också en rabattkod hos Apotek Hjärtat och GABRIELLA20 ger er 20% rabatt på alla köp över 400:-. Koden gäller fram till 30/10 så passa på att fylla upp hemma med schampo, balsam, hudkrämer, tandborstar, bomullspinnar eller vad som än kan behövas där hemma. Dom har verkligen ett enormt utbud och ett brett sortiment för alla i familjen.

Vill också såklart uppmana er alla att inhandla ett Rosa Band denna månad! Och lägger ni en beställning hos Apotek Hjärtat så finns det på hemsidan HÄR. Finns även armband om ni hellre vill bära det – HÄR.

Tycker att dom är riktigt fina med. Håller ni med mig!?

Min beställning för denna månad blev väldigt rosa för att följa upp temat kring Rosa Bandet. Här på bilden så ser ni många av mina favoritprodukter i samma bild.

Vill börja med att visa dessa tandborstar från The Humble co som jag verkligen gillar. Finns olika färger och finns även för barn. Och visst är dom också en snygg inredningsdetalj!? 😉 Tandborstarna är snälla och hållbara för både människa och natur. Ni finner sortimentet av dessa HÄR.

Och min favorit när det kommer till munskölj just nu! Mint och jordgubbar och sååå fräsch i munnen. Finns HÄR. Och så måste jag tipsa om tandkrämen som är perfekt för mig som är lite känsligare nu när jag är gravid. Den är inte lika stark som många andra tandkrämer samtidigt som man verkligen får en ren känsla efteråt. Finns HÄR.

En av barnens favoriter till håret! Doftar så gott och perfekt med schampo och balsam i samma flaska för dom små som inte gillar att duscha håret mer än nödvändigt. Finns HÄR.

Och denna intimtvätt är BÄST! Doftar så gott och som jag känner idag så kommer jag aldrig att byta. Verkligen ett varmt tips. Finns HÄR. Och när jag rakar benen så använder jag gärna produkten till höger. Man blir silkeslen efteråt då det innehåller en formula som låser in fukten i huden. Finns HÄR.

Och så denna handkräm då. I love it! Den doftar så gott och tuben är i perfekt storlek att ta med sig överallt. Finns HÄR. Ett tips nu i dessa tider när man är lite torrare och det börjar bli kallare ute är att alltid ha med sig en handkräm i fickan, en i bilen, en vid nattduksbordet. Allt för att slippa få nariga händer.

Hoppas att ni uppskattade tipsen och jag vill återigen uppmana att inhandla ett Rosa Band eller ett armband för den goda sakens skull. Alla kan vi bidra med något litet! Och min rabattkod GABRIELLA20 ger er som sagt 20% rabatt på alla köp över 400:- fram till 30/10 hos Apotek Hjärtat! Ni kommer till hemsidan HÄR.

Detta inlägg är betald reklam för Apotek Hjärtat

Kommentarer

 1. Sara

  Hej! Undrar vart den lilla beige ”vasen” i badrummet med doftpinnarna är köpt? Samt dom svarta doftpinnarna. Tack på förhand! Kram

 2. Lollo

  Hej! Skriver detta i all välmening. Hygienprodukter med parfym innehåller ftalater (som är hormonstörande samt så innehåller parfym flera 100 andra ingredienser som inte behöver redovisas). PEG blir cancerogent vid oxidering. Dessa ämnen bör man kanske se upp med, särskilt till barn. SLS (sulfater) är uttorkande, inte ”farligt” men kanske onödigt.

  Jag har nyligen själv uppmärksammats om olika farliga/potentiellt farliga ämnen i just smink, hud- och hårvård och det gör mig helt chockad att så få vet om detta och att sånt tillåts säljas (men handlar det bara om att tjäna pengar så skiter man väl i resten – syftar inte på dig utan företagen).

  Man får förstås i sig kemikalier/gifter dagligen ändå men om man kan undvika vissa ämnen kanske det gör ”kemikalie-cocktailen” mindre extrem. Alla får göra som dom vill och jag tycker inte att du gör något fel! Det du gör i ditt liv är helt upp till dig och du är en toppenmamma som sätter dina barn främst, det märks tydligt i bloggen 🙂
  Men jag ville ändå informera om detta, jag själv hade velat få denna info för längesen.

  Och tack för en bra blogg! Har följt dig sedan innan din graviditet med Jason 🙂 Och tack för att du lämnar politik utanför bloggen! Det är så skönt att slippa matas av politik exakt överallt 🙂

   1. Lollo

    Hej!
    Det är så mycket att läsa på om men kan tipsa om Womensync och morotsliv på Instagram.
    Podden Fanny och Ila (Ila har kontot morotsliv) och avsnitt 29 av Womensyncs podd. Där tas det upp ämnen man bör undvika och varför, samt alternativa produkter utan dessa ämnen.

    Womensync tipsade häromdagen om tre dokumentärer/serier. ”Not so pretty” på HBO, ”Den farliga plasten” på SVT play, ”Stink!” på Apple tv.

    Börja där 😊

  1. Gabriella Joss
   Gabriella Possler

   Tack för fina ord och för att du delade med dig <3 ja, jag läser och följer Women Sync och det är sjukt hur mycket man egentligen inte vet. Jag tänker att det är kemikalier och gifter i typ aaaaallt man stöter på i sin vardag men det är klart det är bra att bli mer medveten också. Men ja, det känns som att det är mycket i livet som innehåller just kemikalier. Kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting