Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Innehåller en annonslänk

Hej på er fina ni!

Hur mår ni? Jag mår sjukt dåligt! Både hela eftermiddagen igår och hela förmiddagen idag. Usch.. Blir så deppig av det och känner mig bara ledsen. Vill bara gråta typ. Mår illa, har yrsel, lätt huvudvärk, halsbränna och sjukt mycket ilningar i hela höften, bäckenet och rumpan. Är så trött också och har ont överallt bara.. Vaknar även flera gånger per natt nu av att mina armar och händer domnar bort. Sjukt läskigt! ;p Fördelen är väl att jag faktiskt vaknar, haha.. Jolie kom upp inatt och var mörkrädd och det kändes nästan som att jag låg vaken när det hände. Var redo att hoppa upp direkt och hjälpa henne tända en nattlampa. Vanligtvis så vaknar mannen lättare än mig och ibland märker jag inte ens när barnen kommer upp under nattens timmar. Gissar på att min tid med bra sömn är över ett bra tag framöver nu! Om jag kan amma lär jag ju ta alla nätter (med några få undantag) som jag har gjort med mina stora barn och då sover man ju väldigt lätt precis som nu i slutet av graviditeten.

Ska sluta gnälla nu och pallra mig upp för att baka bananbröd. Är så sjukt sugen på det. Något annat jag har galna cravings på är chai latte så det ska jag försöka få tag i idag. Har tänkt på det i flera dagar, hehe. Så börjar bli dags att dricka en nu! Perfekt väder för det också såhär på hösten.

Igår flög det in en fågel i vår braskamin! Hörde plötsligt något som flaxade och det visade sig vara denna lilla plutt som hade panik och dunkade mot glaset. Sjukt att den lyckades hitta ner via skorstenen!

Har hämtat barnens madrasser och sista delen av deras våningssäng levereras imorgon. Sedan ska den byggas in i väggen efter att rummet har målats om. Vi ska måla om båda barnrummen som finns på övervåningen just nu + göra om dom helt. Ska ta tag i att börja sälja av hälften av inredningen där inne också.

Blir Jotuns ”soothing beige” i det rummet som sängen ska stå i iallafall. Föll för den för att den är neutral och går mot ljusgrå i vissa ljus och mot beige i andra. Rum nummer två är färgen inte spikad i ännu men det lutar också åt att vi lägger in en heltäckningsmatta där då det blir som ett gemensamt lekrum. Skönt med mjukt golv då! Barnen har just nu 3/5 sovrum i huset och det fungerar superbra. Blir ett sovrum + två lekrum nu totalt med andra ord –  istället för att Jason och Jolie ska ha var sitt rum! Så onödigt då dom knappt använder sina rum och dessutom sover tillsammans och vill fortsätta göra det. Bebis behöver ju absolut inget rum på ett par år och kommer att samsova med oss föräldrar. Sedan får vi se hur vi gör när det är dags för Jason att ha eget sovrum. Tänker att huset får växa med vår familj med livets gång.

Dagens mode. Ska försöka ta mig igenom denna dag också. Gör typ en high five med mig själv varje kväll när det är sovdags för att jag har orkat en dag till och är liiiite närmre målet. DENNA typ av tröja är min absoluta favorit just nu att bara ha till tights. Allt klämmer åt och är oskönt för övrigt. Ska köpa tunna, svarta strumpbyxor så att jag kan genomleva vintern i dom ihop med stickade klänningar också.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish