Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Parfym.se

Detta inlägg är betald reklam för parfym.se

Som ni vet så älskar ju jag parfymer och mina favoriter har alltid varit söta och blommiga dofter. Jag älskar att testa nytt och har även extremt många gamla favoriter som jag aldrig vill släppa. Parfym.se är en skönhetsvärld på nätet och en av dom största aktörerna för skönhet i Norden. Dom erbjuder produkter till riktigt bra priser med snabba leveranser! Som ni kanske förstår på namnet så har dom inte bara hudvård, hårvård och makeup utan också PARFYM! Mängder med olika parfymer och något för alla.

Med min kod Gabriellasdoft får ni 15% på ordinarie priser och 5% extra på redan nedsatta priser! 

Jag tycker verkligen att en parfym kan vara pricken över i:et. Jag gillar att variera mina parfymer beroende på tillfälle och vad jag gör! Samt vilken outfit jag har. Har alltid någon fruktig och fräsch parfym i vardagen och när det är datekväll eller fest så gillar jag lite tyngre och kryddigare dofter. Men ja, som jag har skrivit 1000 gånger genom min bloggkarriär så är mina absoluta favvisar när det kommer till dofter i vardagen söta och lite blommiga dofter.

Och vet ni vad mina vänner!? Jag har faktiskt funnit en ny favoritdoft som jag ÄLSKAR! Det är denna på bilderna nedan från Paco Rabanne som är så lyxig, kvinnlig och djärv. Och designen är ju hur cool som helst!? Hela parfymen känns bara nytänkande och är riktigt snygg som accessoar eller inredningsdetalj. Perfekt att ha med den i väskan när man är på språng i vardagen!

Doftfamilj : Fruktig-blommig

Toppnot : Mango, Bergamot

Hjärtnot: Jasmine, rökelse

Basnot: Sandelträ, vanilj

Ja ni hör ju hur otroligt god den låter =) Den är så fräsch, söt och god utan att vara för mycket. Älskar doften av sandelträ och vanilj som blandas med det fruktiga och blommiga! Och doften av rökelse! Får mig att drömma mig tillbaka till min och mannens första utomlandsresa ihop då det var liknande dofter där.

Ni hittar parfymen HÄR.

Och så har vi en ”gammal” favorit som för mig alltid kommer att vara just en favorit. Jag tror att många av er redan känner till den då den är så populär men för er som inte har provat den – gör det! Den är magisk! En riktig vardagsfavorit som jag har i princip varje dag oavsett vad jag gör.

Parfymen som jag syftar till är ”My Way” från Armani. Denna är så söt och god och jag känner mig så stark och inspirerad när jag bär den. Sjukt vad mycket en doft kan göra! Ni hittar den HÄR.

Basnoter: Madagaskar vanilj, Virginiansk ceder, Vit mysk

Mellannoter: Indisk jasmin, Tuberose

Toppnoter: Apelsinblomma, Bergamott

Parfym.se har ju mängder med olika dofter och en ny doft när det kommer till männen som jag har fastnat för ser ni här nedan:

Doftar mums! Tips på present till pojkvän/pappa/bror/man/morfar/sambo! =)

Doften är väldigt sensuell och intensiv men ändå väldigt frisk och fräsch enligt min mening! Ni hittar den HÄR.

Basnoter: Ceder, Cypriololja, Patchouli, Vetiver

Mellannoter: Clary sage, Fikonnektar, Geranium, Lavendel

Toppnoter: Blodapelsin, Citron, Enbär, Kardemumma, Kryddpeppar, Siciliansk citron

Och innan jag avslutar inlägget vill jag passa på att tipsa om Escadas dofter som jag har älskar sedan jag var typ 15 år, haha. Denna nya som ni ser på bilden är hur god som helst! Mannen kunde inte sluta lukta på mig när jag bar den här om dagen, haha. Så ja, Escadas parfymer är för och enligt mig alltid ett säkert kort och just den ”Taj Sunset” hittar ni HÄR. Den är beroendeframkallande god =)

Basnoter: Kokos, Mysk, Sandelträ

Mellannoter: Hallon, Lotus, Näckros, Stjärnäpple

Toppnoter: Blodapelsin, Mango, Nektarin

Glöm inte att min kod Gabriellasdoft ger er 15% på ordinarie priser och 5% extra på redan nedsatta priser hos parfym.se. Hemsidan finner ni HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    Vad kul med tips. Men jag måste lukta och vänte över dagen för en del tål jag inte och får migrän. Jag beställer ibland från Parfym tycker om dom och dom har mycket att välja på. Kramis
    🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

  2. Camilla

    Vill bara säga att den Escada parfymen e inte ny. De hade den för några år sedan som en limited edition som de har varje år. Den var min ABSOLUTA favorit, doftar sååååå gott och min sambo bara älskar den. Jag snålade så mycket jag bara kunde med den då den efter ett tag inte gick att få tag på…googlade och hittade den på en sida utomlands vid två tillfällen, dock väldigt dyr men värt varenda krona 😍 Blev överlycklig när jag hittade den i fysisk butik förra året och fick då tills svar att den var så populär så Escada valde att ta den tillbaka 😍
    Tack för dina andra parfym tips 😄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish